Regulament
Bloguri

Casatorie versus divort

Cred ca stiti cu totii cata fericire aduce o casatorie, alaturi de multele probleme legate de programarea, aranjamentele si detaliile cat mai bine puse la punct.
Dar gata, ziua nuntii a trecut, punctul final fiind tortul (desi cel mai important ramane, totusi, numaratul "darurilor", desi declaram, sus si tare, ca nu suntem materialisti).
Incepand de a doua zi, vremea incepe sa se scurga, fie asa cum ne-au fost juramintele (pana la moarte), fie pana la divort.
Fiindca am trecut peste bucuria nuntii, cum apreciati sentimentele care va umbresc sau lumineaza divortul? Nu ar fi cazul sa sarbatorim si divortul?
Deci, ce ziceti de "tortul de divort"?

Pe langa optiunea din avatar, mai puteti descoperi si alte propuneri:

http://eva.ro/divertisment/cum-arata-tor … f=yfp
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
ShereK, daca ar fi la fel de simplu, cum e cu masina, ar fi si viata ceva mai linistita...

Bubu, sigur ca esti convinsa ca este numai vina lui. Dar tu chiar nu ai nici o vina? Daca "s-a dus la fufe", in mod cert ceva i-a lipsit acasa.

Elly & Pretty, big huglove struckdancing
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ame, specifica care anume act : de divort sau de casatorie happy ca esti destul de ambiguu
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Promit ca data viitoare daca si cand va fi cazul fac si petrecere de divort. De ce nu ? Oricum de fiecare m-am divortat mai mult sau mai putin oficial, in functie de prezenta sau nu a actelor, in relatii cordiale cu fluturari de batista alba'n bat si loc de buna ziua olling on the floor