Regulament
Bloguri

Cassini

Azi sonda Cassini trece prin inelele planetei Saturn, urmand ca aceasta trecere si fotografii din zona dintre inele si planeta sa fie maine receptionate de NASA. In trecerea pe langa satelitul Enceladus, sonda a detectat conditii de existenta a vietii extraterestre (asemanatoare celor de pe satelitul Europa al planetei Jupiter).

Dupa aceasta informare, poate merge si un can-can:
La Stuttgart este un turneu de tenis, al carui premiu, pentru castigatoare, este o masina Porsche. Se stie ca Sarapova a castigat de doua ori acest turneu, drept pentru care a primit doua Porsche-uri. Ce nu stiu prea multi este ca una din masini i-a facut-o cadou iubitului ei, tenismenul bulgar Dimitrov. Iar ceea ce s-a comentat acum, la acest ultim turneu, este faptul ca, dupa ce Sarapova s-a suparat pe Dimitrov, i-a cerut inapoi masina facuta cadou anterior.
Vai, vai, vai, ce mai cadou... angel
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adanna, presupun ca este sonda, dar nu intr-o poza reala (fiindca nu avea cine sa realizeze acolo, in spatiu, aceasta fotografie) ci o simulare digitala, copiata de pe site-ul unde aparea stirea.

Doar un can-can? Se mai poarta si altceva, blamat (zic eu) de politicile celor care dau vina pe Google... big hug
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ete si o evolutie, dpmdv. Mai baga si tu un can-can ca se poarta happy
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gica, daca aplicam regula "meritului pentru atentie", cred ca ar trebui sa eradicam majoritatea stirilor din media... surprise
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Șarapova....o drogăloaică !!....crezi că merită atăta atenție !????waiting...