Regulament
Bloguri

Miracole?

Voi incepe cu un text mai usor "digerabil":
http://jurnalparanormal.ro/content/%C5%9 … divin

Apoi va mai recomand cateva texte, cred eu, "lamuritoare":
Şamanii din zilele noastre:
https://dcnews.ro/amanii-din-zilele-noas … .html

Medicii nu vorbesc despre miracole:
http://cyd.ro/medicii-nu-vorbesc-despre- … cisc/

Miracolele se întâmplă (video):
http://antenastars.ro/rai-da-buni/miraco … .html

Miracolul credinţei:
https://semneletimpului.ro/religie/crest … .html

Poate ca unii din dvs au nevoie si de o "traducere", pe care ma grabesc sa v-o ofer.
Nu trebuie sa interpretati ad-literam textele prezentate, desi unele sunt suficient de explicite, ci sa retineti mesajul "credinta" ca fiind increderea in sine (cel suferind), cat si increderea in cel care va ajuta.
Daca ati descoperit filme (sau texte), pe net, care va ofera exemple de auto-tratare a unor boli, considerate ca fiind incurabile de catre doctori, va aflati in cazurile in care respectivul bolnav este suficient de motivat si cu o vointa iesita din comun, pentru a invinge boala numai cu ajutorul propriei vointe, a propriului mental. Sunt cazuri exceptionale, in cele mai multe cazuri fiind necesar un "indrumator", sau (cum este numit de textele de specialitate) saman ori guru.
Lipsa increderii (credintei) este si va ramane impedimentul absolut in incercarile de (auto)tratare prin mijloace sau metode nemedicale, nefarmaceutice.

Desi eu sunt un adept al tratamentelor energetice (mentale), recunosc faptul ca exista si tratamente naturiste, practic pentru fiecare afectiune existand plante (sau chiar otravuri naturale) ce inlocuiesc orice medicament, dar, atentie, fara a avea contraindicatii ca in cazul produselor farmaceutice procesate industrial.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, pe langa faptul ca nu prea intelegi multe lucruri, dar faci afirma.tii deplasate, continui sa faci misto. Asa ca, treci la colt, pe coji de nuca... surprise
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Anima, bun si interesant articolul, dar relativ sarac in inform.atii, drept pentru care mai prezint eu alte doua:
- transplantul de inima transfera primitorului, in mare masura, personalitatea donatorului. Recent s-a lansat in media cazul unui barbat care a comis o crima, nejustificata din comportamentul sau anterior transplantului de inima, dar din datele donatorului a rezultat ca acesta era un criminal in serie;
- inima are si rolul de amplificator si emitator al "undelor cerebrale", care realizeaza transferul telepatic pana la distante imense. Conform unor teste, se pare ca viteza de propagare a "undelor telepatice" este mult superioara vitezei luminii. Nu se cunoaste, pana in prezent, care este distanta pana la care se pot propaga.

Din cele citite de mine, se pare ca transplantul de ficat transfera cele mai multe caracteristici de la donator la primitor. Se cunosc si cazuri de transplant mai "simple", in urma carora primitorii au dobandit talente pe care nu le aveau anterior. In ultima instanta cred ca se poate afirma ca informat.iile despre care se stia ca sunt numai in creier, de fapt exista in tot corpul.