Regulament
Bloguri

Abilitati

Da, există oameni cu abilităţi deosebite, cum ar fi unii preoţi tibetani care, cu ajutorul mentalului, pot genera funcţii şi energii ce ţin de domeniul paranormal.
Mulţi poate aţi văzut exerciţii prin care, aceşti preoţi ies afară, în frig, înveliţi doar într-o panză udă. Prin concentrare reuşesc să-şi crească temperatura corpului, reuşind în acest fel nu numai să reziste frigului ci şi să usuce pânza respectivă.

Am ales acest exemplu doar pentru a vă ilustra faptul că ne stă şi nouă în putere să realizăm asemenea “minuni”, chiar dacă nu suntem atât de avansaţi, spiritual, ca şi preoţii tibetani.
Student fiind, avand după amiază 4 ore de curs, la început de noiembrie, vremea fiind încă “bună”, am fost surprins, la ieşirea de la curs, de frigul intens, eu fiind îmbrăcat relativ lejer. În câteva secunde am început să tremur, deci trebuia să fac ceva, până acasă având de mers vreun sfert de oră. Am început să mă gândesc intens că aş fi pe litoral, unde fusesem în urmă cu câteva luni. Am “vizualizat” plaja, cu marea în valuri şi soarele arzător al amiezii.
Ei bine, în mai puţin de un minut nu am mai simţit frigul, ci o caldură placută. Iar când am ajuns acasă am constatat că eram chiar transpirat. De, nu te joci cu soarele verii, pe litoral…

A fost un “exerciţiu” relativ simplu, dar am reuşit să obţin efectul respectiv doar fiindcă am reuşit să mă concentrez.
Citisem deja multe, despre fenomenele paranormale, dar nu încercasem, până atunci, să “valorific” ceva din cele studiate. Această întâmplare mi-a dovedit, pentru prima oară, că “minunile” (sau fenomenele paranormale) pot fi la îndemâna oricui. Evident, cu condiţia de a reuşi să depăşeşti un anumit nivel de concentrare.

Ştiu, majoritatea suntem nişte diletanţi, care cu greu pot accepta “minunile” scrise sau povestite de alţii. Dar de îndată ce reuşesc sa fie martori, sau chiar subiectul unei asemenea minuni, cu excepţia celor din categoria “Toma necredinciosul”, mentalul lor începe să accepte fenomenele paranormale ca pe ceva normal, în sensul de a fi posibil. Nu neapărat pentru toţi, ci pentru cei care îşi dedică o parte din viaţă pentru a învăţa cum să-şi antreneze mentalul pentru a ajunge în starea de concentrare necesară pentru a-şi dezvolta o abilitate sau mai multe.

Dacă voi constata că există persoane interesate, prin comentariul lor, de “abilităţi”, voi scrie şi un alt blog (sau mai multe) cu acest subiect.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hopa! A mai aparut unu' care isi sterge comentariile, lasand cu ochii in soare pe cei care interactioneaza cu el. Atata doar ca acesta crede ca are circumstante atenuante, fiindca, zice el, asa fac haiducii...
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lunademiere, just_a_moment, polonic, romanan, PisicaNeagra, PrettyWoman, va multumesc pentru demonstratia dvs, care atesta faptul ca sunteti capabili sa intelegeti ceea ce pare, pentru cei care nu au habar, imposibil.
Ma obisnuisem ca numarul mistocarilor si/sau rauvoitorilor sa fie net majoritar, dar iata ca in cazul acestui blog a aparut un echilibru laudabil.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Borealis, nu am inteles exact daca ai vrut sa ma ajuti sau sa ma incurci. Oricum, spre stiinta ta, mergeam totusi agale. Nu de alta, dar este mult mai greu sa te concentrezi in pas alergator...
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel, asa cum stii deja, caci am spus-o de nenumarate ori, trebuie in primul rand sa accepti ajutorul, apoi sa crezi ca poti fi vindecata. Din cele stiute de mine, pana acum ai refuzat categoric orice ajutor.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emill, desi nu esti atat de vocal ca haiducu', iti voi raspunde intrebarii formulate de tine.
Mental cred ca nu este posibil sa creezi anticorpi, in schimb este posibil sa-i "alertezi" pe cei ce sunt deja in corpul tau, care sunt stocati (cand nu prea au de lucru) in trei zone ale corpului (una din ele fiind apendicele - caruia doctorii nu prea ii gasisera vreo functie).
De asemeni, mentalul poate accelera formarea de noi anticorpi.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Haiducule, fiind foarte vocal, incep cu tine. Pana sa vezi un film cu mine, priveste acest film:
https://youtube.com/watch?v=oCXr7rxTLBE

Este drept ca in acest film nu sunt afara, in ger, dar daca vei cauta pe youtube poti gasi ceea ce eu am vazut, cu ceva timp in urma, pe Discovery.

Oricum, te rog sa nu mai imprastii cu noroi pe cei care formuleaza idei care iti depasesc limitele cunoasterii tale.
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
pai ce ai facut gibilane , te ai speriat ? unde e barbatia din tine ? ori suntem baieti ori nu mai suntem ... ti s a stricat marul ala de care pomenesti mai jos ? ai fugit sa te speli ? miroase ?
big grin
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
bine ai face sa te retragi , subiectele astea ie prea complicate pt tine winking
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
vezi ca ti s a stricat marul ! big grin
nu ai nici carisma nici statutul lui adrian nastase sa faci aluzii de genul asta si cu siguranta nu ai gasit persoana potrivita !
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
emil , ca referinta ..la fel si cu perpetuum mobile happy