poza ALINATATIANA

ALINATATIANA

Varsta:
31 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Catania,
Italia 
Am 24 ani.Sunt aici pentru casatorie.Vreau pe cineva care sa fie plecat din Romania ,vreau pentru o perioada sa muncim si dupa sa luam o casuta in Romania.Deocamdata sunt in Italia,deocamdata nu lucrez as vrea sa plec de aici si sa imi construiesc o familie. Sunt sensibila,imi place sa gatesc,imi place natura ,animalutele..Vreau un barbat serios. Varsta nu conteaza. Tin sa va anunt ca am un telefon nu chiar performant deci daca ne vom muta sa discutam pe fb nu am acces la camera . Mi s-a furat telefonul am mai avut un alt cont aici chiar si unul de facebook,din pacate am un cont nou de fb si acesta de matrimoniale. Sunt o persoana serioasa.Va rog frumos sa ma contactati doar persoane serioase. Va multumesc.As mai adauga : vreau sa imi trimiteti mesaj in privat uneori am multe mesaje in chat si poate ca nu pot sa raspund la toate.
poza Meri

Meri

Varsta:
30 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Pentru început, mă numesc Carmen
Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să rîd..urasc minciuna si persoanel lase!!!imi doresc foarte tare sa cunosc o persoana sincera si foarte serioasa pentru a ne întemeia o familie frumoasa!!!
poza doar pentru membri

Monica953

Varsta:
28 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
?, Romania 
Sunt o persoană comunicativă, sper să cunosc persoane noi!
femeie fara poza

Oana_19

Varsta:
33 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Suceava,
Romania 
Sunt o fire sensibila , distractiva , iubitoare , care are nevoie de cineva care sa o inteleaga , sa o alinte si sa o iubeasca