poza ivascan_ioana

ivascan_ioana

Varsta:
55 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Turda,
Romania 
Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu.Pur şi simplu nu ştiu ce să zic ,deşi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine. Păi, în primul rând sunt o persoană normală ,cu preocupări normale şi care nu posedă absolut nimic ieşit din comun.Nu sunt interesantă ,nu sunt genul care face subiecte de bârfă ;sunt doar eu şi nimic mai mult. Sunt perfecţionistă ,nu îmi place să fac lucrurile de mântuiala şi ţin la detalii. Îmi plac chestiile draguţe ,îmi plac obiectele mici cu mare încărcătură emoţionala.Sunt optimistă şi mă consider o persoană norocoasă din multe puncte de vedere.Sunt veselă în cea mai mare parte a timpului si pot să spun că am făcut un hobby din a-i face pe ceilalţi să râda.Mă consider o persoană echilibrata,nu îmi plac extremele de niciun fel Sunt sincera şi dacă ma deranjează ceva o spun.
poza Liliana1964

Liliana1964

Varsta:
59 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Constanta,
Romania 
Sunt o femeie singura de mult timp, văduva și vreau sa îmi găsesc un partener cu care sa îmi împărtășesc visele, dorințele,iubirea care o port in suflet. Îmi plac plimbările sunt foarte romantica ❤️
poza Mari969

Mari969

Varsta:
54 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Doamna serioasă, nefumatoare cu fiu de 23 de ani independent financiar mi-aș dori să interacționez cu un domn din București pentru o relatie frumoasa si de durata. Aștept mesaje de la domni cu varsta maxima 54 ani.
femeie fara poza

MihaelaStamate

Varsta:
56 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
viena,
Austria 
Sunt aici an austria si nu am de gand sa plec niciodata ,sunt un simplu om cu calitati si poate mai multe defecte.