Regulament
Bloguri

I like to move it, move it!

Dupa un credit imobiliar esuat si contractat in timpul unei relatii la fel de esuate si ea, m-am mutat la casa babacilor. Ohooo…viata si acordeoane. Pune-te masa, ridica-te masa, cafeaua gata facuta la trezire si bauta pe o terasa generoasa, asezonata cu discutiile spumoase ale parintilor mei, telefonul de plecare de la serviciu era ca buzduganul zmeului care batea de 3 ori in usa, de 3 ori in masa si se aseza un cui, semn ca papica trebuie sa fie nici prea calda nici prea rece, babilonia din camera mea fiind singurul haos din viata (exceptandu-l pe cel din creier). Si uite asa trecura doi ani.
Saptamana asta am realizat ca sunt cumva prizoniera intr-o lume pe care vreau sa o depasesc. De ce? E o poveste mai lunga, nu are rost sa o spun aici. Si m-am mutat. Baga-mi-as! La casa scumpa, care nici macar nu e a mea. 300 de euro pe luna. Dar macar ma pot muta din ea cand vreau, fara sa alerge portareii dupa mine.
Proprietarii sunt doi oameni in varsta. El fost ceva pe la o ambasada, ea fosta ceva pe la Opera. Familie buna, se vede nobletea in ochii lor. Ne-am intalnit inainte de a bate palma sa punem la punct unele detalii. Intalnirea a decurs chiar in apartamentul in care m-am mutat. Ea conducea tratativele, el tragea concluziile si punea punct. Am reusit sa negociem pana la 300 euro de la 375 - o mare victorie. Apartamentul arata bine, nu zic nu. Doua camere uriase, doua bai, calduros, cu aer conditionat pentru vara, termopane pentru iarna si alarma pentru intrusi. Modern mobilat, curat. Dar are si unele lucruri care socheaza.
De exemplu peretii camerei sunt ornati cu nu mai putin de 39 de evantaie. De toate culorile, de toate marimile, pe toti peretii, de sus pana jos. Parca un roi de fluturi s-a imbatat si a intrat intr-un ventilator iar elicea a proiectat toti fluturii aia direct cu creierul in perete. Am senzatia ca stau in casa Annei Karenina si daca ma uit sub pat gasesc o batista plina de sange in care si-a scuipat plamanii.
Pe un perete din dormitor si doi din hol am gasit iconite. Ce te faci insa ca in bucatarie am gasit o candela?! Cu teama in suflet am dat jos aceste artefacte ale credintei. Teama de Dumnezeu ca ma bate ca ii bag pozele in dulap, teama de proprietar ca ma da afara ca nu am teama de Dumnezeu. Da' am! Si mai mi-e teama ca apartamentul e bantuit si iconitele sunt puse sa alunge spiritele rele. Candela am lasat-o…poate se mai ia curentul.
Pe trei sertare si un dulap am gasit mai multe abtibilduri (cate trei pe fiecare) cu cate un cerculet rosu, gol pe dinauntru. Mi-am dat seama despre ce e vorba doar dupa ce m-am uitat la ele ca vitica la poarta noua vreo 5 minute. ACCESUL INTERZIS. Sa mor io!. Proprietarii mi-au lasat abtibilduri cu accesul interzis pe dulapurile unde si-au adapostit mileurile.
Blocul e ca un fort. Usa de la bloc se incuie. Usa de la intrarea in scara se incuie. Toate usile apartamentelor de la parter au grilaje de fier sau dubluri de metal. Usa mea are 4 incuietori. Parca e un film de groaza. Decorul e perfect cand ies vecinii la plimbare. Toti au peste 90 de ani si parca e o scena din Moonwalker (a lui Michael Jackson nu a ilustrului drag scriitor de bloguri pe care-l salut pe aceasta cale).
Am gasit azi-dimineata un gandac in baie. La 300 de euro gandac, baga-mi-as??????!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tardi...limba e usor de stapinit. Important e sa n-o scoti din gura olling on the floor. Iar de mutat...acri-s strugurii?
hee hee
Ii dau whatsapp lu' frate-miu sa-mi zica mai multe despre experiment. Raspunsul lui: "fa copchila ma lasi cu trompetele tale? n-am timp, n-am chef, mi-e somn. vb mai tarziu". M-a lamurit. Pfff...barbatii olling on the floor
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu le iese Tardi. Zicea frate-miu ca au facut cei de la MIT un experiment prin Marea Nordului dar nu au tinut cont de inegalitatea Bell si a colapsat. Deci tot in green shrek ne este speranta hee hee.
Meera http://****.tpu.ro/trivia-amuzante/cum-pot-dresa-un-gandac-d-ala-mare-negru/ olling on the floor
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lasa Tardi...pana atunci sper sa se inventeze pe bune AI si sa-mi trasnfer constiinta intr-un supercomp. Iar dupa ce tu, calare pe un calut preferabil alb, vei salva omenirea de cockroach infestation, ma voi clona pe mine si pe bocancii mei. Happyyy...life goes onhee hee
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Danuta o sa-l numesc don Corleone..."It is almost the equal of family"hee hee
Angel nu merci...imi fac singura curateniabatting eyelashes
Tar lasa-mi gandacul in pace big grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tanti Mioaraaaaa!!!!unde esti!?happy