Regulament
Bloguri

Uichend

Sfarsit de saptamana. Se pune de o iesire in grup. Grup de sustinere pentru o prietena care a divortat a patra oara!!! Nu stiu cum naiba reuseste.
“Pentru ce drac ii mai iei daca tot divortezi de ei? Adica eu inca sper, ca atunci cand imi voi lua Omul, sa fie pentru toata viata”, zic eu ingrijorata. “Stiu ca nu moartea desparte ci lipsa dragostei dar nu mai bine iti gasesti unul pe care sa-l iubesti molecular si apoi sa te mariti?”
“Imi place sa divortez, iubita. Si nu crezi ca, pentru a divorta, conditia esentiala e sa fii casatorita?” rade ea a prost. Ma pufneste si pe mine rasul. Pe linie logica are dreptate. Dar de unde si pana unde trairile sufletesti au logica?
Deci suntem mai multi prieteni. Vreo 12. Femei&barbati. Unde mergem? Sa dam cu bila in popice. Zis si facut.
Ajungem la fata locului. Eu nervoasa din cauza prietenei mele. Iar capsa a fost pusa iremediabil si din cauza unui urs drag pe care nu am reusit sa-l scot nicicum din barlogul lui. Nu s-a dat urnit nici cat sa chiorasti un soarece. In fine. Nu-mi mai amintesc ca ma iau iar toti dracii si turbinca la purtator…ciuciu.
Ne predam incaltarile in schimbul unor pantofiori special amenajati pentru pista neteda. Ii privesc indoielnic. Oare cati vajnici jucatori si-or fi bagat piciorusele transpirate in pantofiorii astia? Oare cate talpi or fi transpirat in draci, iar acum imi bag eu soseta peste ce a mai ramas acolo? Temerile imi sunt spulberate in momentul in care tipul care mi-a dat pantofiorii pulverizeaza in ei un fel de spray. Huh! Rasuflu eu usurata. Daca a dat cu spray, e ok!
Ne punem pe joc. La inceput mai greu. Bilele nu ne ascultau si urmau traiectorii numai de ele dorite. In curand devin insa ascultatoare si jocul merge struna. Am jucat de la ora 21.30 pana la 00.30. Urmeaza nota de plata. Aproape 2 milioane de lei. In momentul in care am vrut sa protestez mi-am adus aminte ca de banii astia am primit si pantofiori. Ma scuzati, asa pretul e pe deplin justificat. Siiigur ca da!!!
Era inca devreme. Noi eram un grup misto, asa ca am hotarat sa continuam noaptea intr-un club. Intram. Timizi. Noi suntem deja babalaci. Inauntru lumea se distra cum nu se poate mai bine. Cadane tatuate, vopsite pe fata, cu buricul gol si sanii cat mai la vedere ornau toata incaperea. Ciorchini-ciorchini erau pozitionate strategic pe boxe, pe bar, pe mese, pe tot ce se putea. Cu priviri indiferente dar miscari lascive isi unduiau trupul in ritmul muzicii. Este si asta o arta. Stateam si ma gandeam: fetele astea sunt puse sus pe boxe sa provoace masculii beti. Fetele astea se simt foarte importante, foarte sexy, dorite ca o rosie coapta la soare in mijlocul iernii. Dar privesc undeva in zare, pe deasupra celor care se agita sub ele. O privire serioasa, distanta, ca si cum s-ar afla in timpul unei operatii pe creier. Mdea. Abia in acel moment mi-am dat seama ce greu e sa dansezi pe o boxa. Era o provocare pentru mine. De ce nu m-ar privi si pe mine lumea cu aceeasi admiratie?! M-am urcat si eu pe o boxa, langa o tanara. Toti urlau ca dementii la mine. Tanara mi-a soptit insa duios la ureche:"Scuza-ma, pe boxa danseaza doar profesionistii!" Si imediat au aparut trei malaci care m-au luat de aripile mele blonde si m-au dat jos de-acolo. Si toti trei aveau priviri flamande. Balosi, au inceput cliseele de agatat. Le-am dat cu un flit scurt.
Ma uitam la dansatoarea pe boxa cu un zambet tamp si nu intelegeam. Atat imi doream si eu in seara asta dupa nervii provocati: sa dansez pe o boxa. Sa ma eliberez! Ce profesionisti?! O fi facut duduia o scoala superioara de dans pe boxa? Poate a dat si examen de diploma, si-a luat doctoratul in strainatate? Si eu, tocmai eu, profana, indraznesc sa urc langa ea?! O profesionista desavarsita! Atunci am inteles. Sunt o neadaptata. O nefericita careia soarta i-a bagat o podeapsa. Un om care nu va vedea niciodata soarele. O individa atat de mica. Ea, profesionista avea totul! Ea avea voie sa danseze pe boxa. Sa fie admirata de zeci de barbati beti, veniti la club in tricourile lor mulate pe burtanul imens, cu parul gelat puternic, care nu si-ar fi dorit decat sa o deschida ca pe o conserva!
Printre voi sunt oameni destepti, oameni cu pile, oameni cu experienta. Am si eu o intrebare. CUM POT SA DEVIN DANSATOARE PROFESIONISTA PE BOXA?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Offf allien...si mie mi-e happy
Observ ca, satul de propriile bale, a aparut si DoktorLiebe sub forma sa de macho absolut, cu pontutele la care rad doar pisicile cu 33 de vieti pe care le linge cu desavarsita arta. Parca il rugasem sa se dezinfecteze de pe blogul meu.
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
rosulet,ma indoiesc ca te-ar inalta cumva dansul pe boxe in club...pe tine asta te-ar inalta?big grin
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu, mai aproape de cer, sunt pe muntele lui Venus !! happy
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
rosule,ma leshi....daca vrea sa fie mai aproape de cer sa se suie undeva pe munte...nu in clubbig grin
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
frumoacso,eu nu inteleg de ce vrei sa ajungi dansatoare pe boxa?!....vrei sa fi "admirata de zeci de barbati beti, veniti la club in tricourile lor mulate pe burtanul imens, cu parul gelat puternic, care nu si-ar fi dorit decat sa o deschida ca pe o conserva!"?..big grin
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
I'm out. Ma duc sa-mi sun ursul si sa-i fac capul calendar. Si de-o mai ramane ceva din el...sa-l iau la un gratarpuppy
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vinci, vinci dar eu am o problema cu "macht frei"olling on the floor
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poți să dai și înapoi !!....după preferință happy.....racii cred că merg înainte, la urma urmei...laughing
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Like always......coca cola .
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Functioneaza trasnet! Sa-ti dea Domnul sanatate, Meera!party