Regulament
Bloguri

O pereche...

- Iubito, ies la o bere cu baietii! Vrei sa iti iau ceva cand ma intorc?
- Iubitule, te rog sa imi iei un pachet de absorbante ultraplus de la farmacie ca simt eu ca imi vine deseara.
"Pfff, baga-mi-as p..a, auzi la ea, tampoane"
-Da iubito, bineinteles si o sterg ca o furtuna inainte de a-i mai veni o alta idee.
Soare, bere rece, alune, glume mai mult sau mai putin desucheate si o stare de bine ma cuprinsese nestiind ca, asta, e de fapt linistea dinaintea furtunii. Furtuna adusa de sunetul telefonului.
- Alooo, iubiii, mi-a veniiit, imi spune ea pe tonul unui copil mult prea alintat. Sper ca nu ai uitat ce te-am rugat, nu? Te rog, imi trebuie urgent. Credeam ca mai am unul sau doua de rezerva dar, se pare ca, m-am inselat.
- Bine iubito, raspund eu pe tonul unui condamnat la moarte...
Cinci minute mai tarziu parasesc coltisorul de rai, in care incepusem sa imi gasesc feng shui-ul, insotit de remarcile caustice ale prietenilor mei. Intru in prima famacie intalnita in cale si spre bucuria mea e coada. Ma asez la rand rugandu-ma sa se termine programul pana ajung la casa si sa mi se comunice, pe tonul acela ce ar vrea sa para plin de regrete dar de fapt e plin de rautate, ca nu ma mai pot servi si trebuie sa parasesc incinta. S-ar parea ca nu voi avea parte de bucuria asta. Randul, oricat de mare parea la inceput, se micsoreaza vazand cu ochii. Momentul acela inevitabil, in care eu voi spune pe un ton impasibil "un pachet de absorbante va rog", momentul acela plin de groaza se apropie. Incep sa transpir cu toata racoarea din farmacie si pulsul mi se accelereaza. Nu stiu de ce dar mi-e rusine sa cumpar absorbante, anticonceptionale, prezervative, teste de sarcina. Rusine? Neah, mi-e groaza. Imi aduc aminte cand am cumparat primele prezervative de la supermarket. Am umplut cosul cu de toate cand tot ce aveam nevoie era cutiuta de prezervative. Cand am ajuns la casa ma asteptam sa le treaca tipa prin scaner si atat. Cand colo dupa doua sau trei incercari nereusite s-a apucat sa tipe "Getaaaa, tu stii cumva cat costa prezervativele alea cu nervuri?". Mi-a stat inima si mi se parea ca toata lumea se uita la mine si ma judeca. Le simteam privirile ca pe lasere cum imi ardeau ceafa. Si de atunci am preferat sa comand de pe net sau sa trimit unul din baietii de incredere de la bloc sa le cumpere.
Si randul se micsoreaza, momentul fatidic apropiindu-se vertiginos. La casa, doua farmaciste, una batrana cu o figura acra ce pare sa spuna "orice ai face nu ma impresioneaza" si alta tanara ce mi se pare a naibii de cunoscuta. Tii, nu se poate, e Vali, fosta mea colega de scoala generala dupa care mi s-au scurs ochii toti cei patru ani. Ma panichez si incep sa ma rog la Dumnezeul meu de ateu convins sa nu o nimeresc pe ea ci pe dinozaurul de langa sau macar sa nu ma recunoasca ca deh, au trecut atatia ani de atunci. Rugile mele sunt in van si ajung in fata ei.
- Wow, Laur, ce faaaci? Doamne, cat timp a trecut? Tot un simpatic ai ramas si ce barbat bine esti acum... Wow.. Stii ca eram moarta dupa tine in generala? Ce surprize ne ofera viata asta. Uitati doamna Maria, el e Laurentiu, tipul dupa care eram nebuna in generala dar el nu avea ochi pentru mine. He-he.. Ia spune frumosule, cu ce sa te servesc?
Raman blocat, parca nici nu mai pot sa transpir, respiratia s-a oprit si ea.
- Sau ai venit doar sa ma vezi turuie ea in continuare?
- Pai, as dori, raspund eu intr-un tarziu, o cutie de algocalmin... una deee... modafen pentru raceala si gripa.... Si mintea mea aflata in colaps cauta febril alte denumiri farmaceutice... Un tub de unguent pentru dureri musculare si aaah, aaah, o cutie de duomox, si... si ... atat
- Atat Laur?
- Aaah, atat si simt ca mai am putin si lesin de atata emotie... Si pe un ton sfarsit si abia audibil cu capul in pamant soptesc sau cred ca asta fac.... As dori aaah si.. ooooo....aaah ...ooo pereche de absorbante.

Publicat prima data pe http://mirobo75.blogspot.ro/2014_05_01_a … .html
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inkule, tare asta cu : "mai copilash"... olling on the floor L-am transferat pe bani grei acum in intersezon! big grin
Fetili lasati-l sa "respire", luati-i "pulsul", "tensiunea" intre timp... Sa nu-l fugarim, zic. shame on you
matrimoniale - membru fara poza

mirobo75

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa inceapa prima runda atunci winking
matrimoniale - membru fara poza

mirobo75

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Al3ssa!

Cine sunt eu? Buna intrebare Inkubus. Acum suntem cel putin doi cu aceeasi intrebare. happy) Cum am ajuns aici? Cred ca m-am pierdut sau poate incep sa ma regasesc.

Meera, mai am cateva chestii de mutat de pe blogger. Urmatoarele doua vor fi o provocare pentru tine. Astept pozitivismul tau sa gaseasca farmecul lor. Do we have a deal? big grin
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
mirobo75 mai copilash tu cine mai esti? Cum de ai aterizat asa de fortat pe sectiunea bloage?
matrimoniale - membru fara poza

mirobo75

  • Publicat Acum peste 2 luni
E totul in gena Al3ssa. Din pacate, e prea reala si am spus din pacate doarece nu stiu unde am lasat toti acei ani... Sper doar , ca macar pe urmatorii sa ii fac sa conteze... winking
Nu chiar orice are farmec, Meera! Sunt si lucruri foarte urate. Dar cineva trebuie sa scrie si despre ele winking
matrimoniale - membru fara poza

mirobo75

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc mult pentru aprecieri si o buna dimineata tuturor. Dar, sa inteleg ca publicatiile mai triste nu au farmec?big grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi-a placut!
M-ai facut sa zambesc,multumesc!

Bun venit printre noi,sper sa ramai la fel de fresh!good luck