Regulament
Bloguri
Acum cateva zile, mi-a scris o tipa urmatoarele: ''doar 1% din barbatii intalniti pe site sunt ok''. Si am intrebat ce nu este un barbat ok, evident ca mi-a enumerat tot felul de specimene, ii stiti si voi. Nu pot sa nu fiu de acord cu ce a spus, doar procentul este exagerat.
Asa mi-a venit ideea sa scriu urmatoarele, poate ajuta unele persoane. Mentionez ca nu detin adevarul absolut, sunt doar parerile mele, observatii cu caracter general.

Mediul virtual te face sa cunosti altfel o persoana.Inainte de toate, ea este doar cuvant,poate o poza...si cam atat.Voi insista pe cuvinte.

Sa zicem ca ai gasit o tipa care iti place.Citesti bine descrierea (e bine sa aiba), urmeaza sa lasi un mesaj, ori abordare pe chat. Dar cum faci asta, cum faci sa primesti raspuns?

-- Formula de salut - ai grija sa fie respectuoasa si sa existe! Exemplu: daca e seara, ''buna seara'' este perfecta, te ''prezinti'' altfel cu asa formula de salut. Evitati cf, sal, alte formule de genul. Asta daca cauti o femeie de un oarecare nivel happy.

-- Mesajul in sine - trebuie scris cat mai corect, sa aiba logica, cel mai important sa permita o continuare din partea ei. Insist pe ultima parte! Daca nu simte ca e ceva de continuat, sanse mici sa raspunda, are prea multe mesaje, timp insuficient, nervi limitati happy.Te poti lega de descrierea ei, de datele ei, poti face o gluma, asta tine de inspiratia fiecaruia,trebuie neaparat sa o faci curioasa.Desigur ca poate da si ea mesaj, daca nu ii dai o continuare buna...e gata discutia. Si urmeaza conversatia...

-- In conversatie - nu uita sa te prezinti, daca nu ai facut asta deja.Nume real, nu porecle si alte minunatii. Pe scurt...trebuie sa o faci sa vorbeasca mai mult decat tine.Cand o femeie vorbeste mult, pune intrebari, inseamna ca e oarecum interesata, se simte in elementul ei,iti acorda tie prioritate. Sau are logoree happy)).

Te sfatuiesc sa nu spui minciuni ridicole, sa raspunzi repede si cat mai simplu.Si sa faci partea asta (intrebari standard) cat mai scurta. Oamenii vin aici sa se relaxeze, nu sa vorbeasca despre job si greutati.

Urmeaza partea cand ii arati ce persoana grozava esti tu (sa speram ca esti), ce pasiuni ai, pe unde ai fost, povestiri spumoase, te pricepi tu, ca esti barbat. Si ii evaluezi raspunsurile, pentru a determina interesul fata de ce spui, astfel:

1. happy - probabil e plictisita, vrea sa scape de tine, ceva nu ii convine, cam vorbesti degeaba.Sau foloseste acest emoticon excesiv, ceea ce inseamna ca nu prea are multe de spus.

2. big grin - nu ii displace ce spui, insa nu o dai peste cap, a mai citit ca tine, e doar amabila. Poate inseamna ca se si scuza pentru ceva (a raspuns tarziu,spre exemplu).

3. laughing - e semnul ca ii convine ce spui, nu inseamna ca ea chiar rade, ci e de acord, aproba, poti continua!

4. laughing))) sau olling on the floor inseamna ca o distreaza subiectul, se simte oarecum bine.

5. batting eyelashes are o stare anume, vrea sa fie draguta cu tine, ceva ai facut cum trebuie, pana aici.

Evident ca asculti si ce spune despre ea, chiar te sfatuiesc sa bagi la cap, s-ar putea sa ai nevoie!
Si NU ceri poze dupa 10 secunde,adresa de facebook, telefon. Cel mai bine ti le da ea, daca ai facut totul bine.O poti intreba la final de conversatie cum puteti tine legatura, daca i-a placut iti arata ea o modalitate winking. Bonus!--daca iti trimite pupici, nu inseamna ca te pupa, nu te entuziasma, inseamna fix ca asa se exprima la momentul acela (sau asa ii pupa pe toti hehe).

Este o linie fina intre ce poti si ce nu poti face,nu uita ca in definitiv ii esti un strain, orice miscare gresita si conversatia se poate termina. Fiecare femeie e diferita... are un alt tipar, discuta altfel, trebuie sa intelegi ce ii place.
Sfat foarte important: incearca sa o tratezi ca pe o FIINTA, nu ca pe un obiect.Isi va da seama de asta, va aprecia. Si sa nu jignesti, indiferent de cum se comporta ea.
Daca a doua zi te cauta ea, este de bine. Daca o cauti tu, insa simti acelasi ''vibe'', e tot bine. Continua directia,mai vorbiti, insa nu sta prea mult pe internet. O inviti in oras,in mod direct si clar, sa vada ca esti hotarat.

Eh...e o alta poveste tete-a-tete,pentru un alt blog. Sper sa va placa acesta, sa confirme doamnele daca e asa!laughing
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

5tools

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inseamna ca se verifica 1% acela, din mai multe surse! De asta este blogul, poate prind tipii cateva idei.
matrimoniale - membru fara poza

5tools

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc celor ce au apreciat blogul, l-am scris tarziu, in noapte, v-am lasat o ''surpriza'' pentru dimineata, acum am citit si eu.

Multumesc si pentru critici, nu am de ce sa iti sterg mesajul, poti scrie ce gandesti... te mai astept.

Desigur ca s-au incins putin spiritele, va impacati, va pupati si mergeti ( scrieti ) mai departe winking.

Continuarea? Cand imi vine inspiratia
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ma bag. Real doar.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
M am plictisit. Neinteresant.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Devil,in prima parte a mesajului ai descris viata mea. Cum era inainte,este si acus. Sunt mandru !happy)))))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Drujba.....coasa sau secera? happy)))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Laura,eu? O daaaaaaa !!happy)))))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bre,stai chill,s a facut curatenie. happy)))))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa ducem treaba pana la capat .happy))))))
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ 5 Tools,

Esti stapan pe blogul tau,cu aceleasi drepturi de a sterge,ca si moderatorii.
In plus,daca ai posibilitatea de a posta un blog,de care nu beneficiaza toti userii matrimoniale.ro.atunci asigura-te ca lucrurile nu escaladeaza,macar din cand in cand!
Conflictele ,pe bloguri,duc la stergerea acestora.
Multumesc!