Regulament
Bloguri

Nepăsare sau curiozitate

**Dacă m-aș lua după toți pro..știi
Probabil aș înnebuni
Atât de multă ură și invidii
Unde încape atâta hate chiar nu știi
Dacă aș asculta toți moraliștii
Mintea mi s-ar ciufuli
Mă distrează când văd Dualiștii
Cum se întreabă despre mine zi de zi:

De unde câștigă?
Cu cine împarte?
Pe cine cunoaște?
Cu cine o fi?

Pentru bârfitorii ce se întreabă
Oare cum am reușit?
Am muncit și mi-am văzut de treabă
Am gândit și am procedat diferit
Foarte multe vorbe pe la spate,
Comentarii de doi lei
Aflu despre mine niște fapte
Cand le-oi fi făcut vreodată știu doar ei

Sunt bogat sau sarac, ce îți pasă ție?
Cum mă port, cum mă îmbrac
Cu cine-mi fac de cap
Pot să fiu judecat, ce îmi pasă mie
Cum să tac și să fac
De la viață am învățat.**

A scos dl Problemă o melodie cu versurile acestea, cam după 20 de ani de pauză. Mesajul ar părea că se vrea un răspuns la apetența actuală pentru intrat în viața privată prin urmărit pe facebook sau pe vizorul ușii, peste gard sau pe matrix fără logarewinking. Omul cinstit dle, corect și fără schelete în dulap se simte dator să privească un pic de sus și să se bată cu *nu îmi pasă* în piept, dar ce ne facem când atitudinea asta o are cel plin de *probleme*.
Adică eu sunt însurat și umblu creanga pe matrix să zicem și tot eu urlu ostracizat de ce mă prinzi că eram cu o blondă la terasă și nu cu nevasta.
Altul înfierează furtul și tot el se enervează dacă întrebi de unde a avut bani de vilă cu piscină neavând job.
Adică tăcutul și făcutul ăsta o fi bun dacă e însoțit de cinste, dar dacă e cu furt, adulter, înșelăciune, devalizare și distrugere, cred că e benefică și curiozitatea la ceva.
De exemplu, îl prinseră pe un gigel care se lăuda prin live-uri că el e mafiotul fără chip care dă tunuri prin state și are mai mulți bani decât dorel. Ete că FBI analiza live-ul. Zic că e de bine, nu, că au fost curioși? Cam târziu ce e drept că 4 ani, tovarășu a produs 20 de milioane de dolari.
Apoi, să zicem că vine unul și zice că vrea să se plimbe gratis 5 ani ca președinte de țară sau scară de bloc. Păi și aici cred că e benefic și necesar să mă întreb *pe cine cunoaște, cu cine împarte*, nu? Altfel te trezești, cine știe, în altă țară după ce o fac pe asta bucăți sau minoritar printre imigranți.
Sau, citești pe Matrix cum o ea se laudă cum muncește ca o furnicuță și e modestia pusă în tablou vivant...și te lovește într-o zi informația cu poze și video pe platforme de socializare că tovarășa consumă benzină prin vacanțe și își ia cizme de jde de euro, nu rupe surcele la gura sobei în ciorapi de lână.
Să nu mai zic de cazul în care te-a lovit amorul citind blogurile suave și pline de sufletttt, oh, ah, uh....dar ea se ține ca o nălucă la fizic, se arată mai ceva ca mireasa punjabi, deabia după ce o ceri și de nevastă.
Noo, păi eu zic să nu cumva să fii curios de fizicul ei nemaivăzut ci să iei și inel direct de la prima întâlnire, să nu fii *hate* că doar sufletul contează. Aaaa și să nu te pună naiba să fugi dacă ea va arăta ca Fiona!!!!
La fel și pt El, Zânul suprem, o glumă o furseacă, mai un banc porcos cât să arate ce bărbat e, mai o aluzie, o ironie, o propunere, dar să nu îl întrebi ce mașină are, dacă stă cu mama sau cu chirie și dacă practică vreun sport sau are burtă de bere. Nu dle, te-a băgat în seamă pe site, păi ce mai vrei? Zi merci că fără el suspinai încă 3 ani pe melodii expirate și fumai și beai cafele până îți făceai ficatul praf. El te-a salvat! Ia-l fără să îl verifici că îți crește tensiunea dacă investighezi și afli că le-a mai promis iubirea veșnică și altora din orașe diferite!
Prin urmare, eu aleg curiozitatea! Dacă aflu lucruri bune, e un plus, dacă văd rugina cum roade poleiala, atunci măcar nu am pierdut luni sau ani în ceață.

Sursă versuri: https://youtu.be/jffg-CCL0-g
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/R4kac5usRJs
winking
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un fost coleg de facultate s a ținut de muzică și are acum succes cu un stil de jazzfolk. Încă nu l am ascultat la concerte, dar am încă vii în minte serile noastre în cămin în sesiune....day dreaming
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/hHrus3mTC2o
Asta e piesa peste care am dat ieri și mă gândeam că dacă e să știe cineva pe matrix acest melanj de stiluri, sigur esti tu, Saya.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Saya....frf frumos. Nu o stiam.
big hug
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
neata. pisi, big hug in viena turcii servesc cafea turceasca cu rahat de trandafir. o grozavie!
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/X0rg-O2SDPA
Stu, mai degrabă ceva de inviorare.
Pisi și Tarkan pe acoperișul fierbinte .
coffeecoffeecoffeecoffee
La ibric la nisip cu un baton de susan
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Star respira adânc și mai citeste odata. Eu "spun" doar proza. În care îmi argumentez propria opinie raportat la afirmațiile din versuri care sunt ale cantautorului din videoclip.
Dacă blogul meu ți a produs frânturi de logică....pot gândi ca cele cu greșeli gramaticale și cuvinte inventate vor fi revelație!!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://m.youtube.com/watch?v=QSUL-4cMXL … cMXLU

Pt Pisi , relax de wk end. glasses
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/dwas5LCGOCk

Alex big hug
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vinu-i bun si hora-mi place,
Iar tu, Doamne, fa-mi ce vrei,
Numai pustnic nu ma face!
Fa-ma floare alba-n lunca,
Si-apoi ia-ma si m-arunca,
Doamne-ntre femei!

g. cosbuc