poza membru
Regulament
Bloguri

automatonii

ceasurile sunt inainte pentru cei mai multi dintre noi. in ceea ce ma priveste, mi-e teama ca doar de blogul asta mai am timp.
aveti curaj la o introspectie. va provoc sa si ganditi inainte de a va revarsa ideile. de ce existati? ce scop aveti pe planeta asta? ce conteaza? iar daca tot ce-ati gasit este un biet sine, raspundeti va rog cat timp faceti/ati facut pentru sine? iar dupa ce ati raspuns si la asta, o ultima aroganta: la ce va mai chinuiti sa faceti ceva, orice?

la comedia e finita winking adios.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
ma chinui din rasputeri sa ma autocontrolez deplin ! mai precis mintea , gandurile . insa e extrem de greu .adevaratele teste sunt situatiile dificile . e usor sa fim spirituali in varf de munte , eventual independenti financiar sau sponsorizati happy insa alta e povestea cand trebuie sa infruntam viata sub cele mai diverse forme si cele mai ciudate circumstante . e drept mai am niste ani buni inainte...
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
pe lumea asta , in viata asta , sub forma care ma aflu acum ,mereu , inca din copilarie ,am simtit ca e ceva important de facut , nu am identificat inca ,insa simt ca se apropie ...
genarl vb , intr un puzzle mai mare , sunt convins ca suntem aici sa evoluam . asta e o scoala empirica pentru suflete incarnate
cred ca pana la urma va trebui ca spiritul nostru , cu ajutorul mintii sa dobandeasca controlul asupra trupului , respectiv asupra lumii materiale din jurul nostru .
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/S4u_Llq6QbA
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa fie ca-n filme: https://youtube.com/watch?v=RTeY_Rlyn2U
suficient.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v … BD0D8

pe principiul pisoii seamănă cu mă-sa.....ca să știi în ce te bagi
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
I don't want to see
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
bubu, mă zburlesc, că nu pricep. vrea să vreau copiii altora? nu dle îi vreau pe ai mei. știu și cu cine îi vreau. mai rămâne să îl anunț și pe el.cool
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
să moară giumbix! și nu din instinct ai targetul ăsta nebun de a avea copilul tău? de a-l apăra de bombe? ai gândit tu, om prostănac așa singur în căpșor după lecturat kant și sofocle și ți-a ieșit asta ? nu, nene, e independent de logică sau voință. omul nu se împrechează de romantic, alege caracteristice fizice puternice pt perpetuarea speciei, mușchi, înălțime, șolduri late și țâțe, după caz. hai că mă enervezi și mai tare! poți proteja și alți copii, dar instinctul de a transmite inf din gene nu va muri.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
tovarasa pisi, tu nu vrei copii, tu vrei copii TAI. diferenta mare. cand cade o bomba im mijlocul strazii, tu te arunci peste copilul TAU, nu al altuia.
tu esti produsul recombinarii genetice dintre doua celule sexuale. mai precis un ovul cu adn-ul unui spermatozoid (ca saracu' se descalta la intrare de restu'). tu fiintezi ca urmare al unui proces creational extrem de complex orchestrat de genele celor 23 de perechi de cromozomi. pe tot parcusul intregii tale existente vei fi alcatuita din doua tipuri de celule: secsuale si somatice (restul). dupa cum deja ti-ai dat seama, celulel somatice sunt cele care le sustin pe primele. exista doar pentru ca celelalte au nevoie de ele. sunt 'la dispozitie'.
daca tu crezi in continuare ca esti in control, n-ai decat happy

rosu: dorintele proprii? happy dorintele tale sunt un produs al sistemului nervos, suntem de acord cu afirmatia asta? ce spui tu daca eu iti zic ca este demonstrat stiintific ca 'creierul' iti livreaza raspunsuri pe baza input-urilor primite intr-un interval de timp mai mic decat cel necesar pentru a constientiza si analiza si procesa semnalele primite?