Regulament
Bloguri

atat!!

am trait degeaba. pana in seara asta. ia auziti aici:

"Planeta Molfos, cea pe care am fost pentru recoltarea informa.tiilor despre inamicii nostri, a fost distrusa de catre reptilieni la aflarea vestii ca noi, combatantii ezoterici, am aterizat pe planeta. Aceasta a fost aruncata in aer cu acelasi explozibil care a fost folosit si la daramarea regimului eminescian 3 de tip casalotean. Fratii ezoterici au prins pe camera momentul cand aceasta era pe cale sa se evapore."

cine este tovarasu' in cauza? Combatantul Ezoteric Lorin Fortuna Complet Si Corect Definit. level 80 probabil, sigur are armura epica pe el.

sunt printre noi. si sunt multi. unde au fost ei toata viata mea? sunt mirifici, iar eu sunt fascinat!

cine vrea sa se inscrie in randurile ezotericilor corect definiti, sa mearga direct la sursa: http://lorin-fortuna.ro/CLLUAC-LF-PL.htm … .html
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hihiiii, mi-era dor de niste texte cu serpilieni !
Lumea e plina de nazdravani de-astia. Eu nu ma mir ca e cate unul care-si pierde busola si o ia pe coclauri cu mintea, ma nedumeresc mai degraba cei care il cred.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
l-am primit. aparent cica e plin de ghidusi d-astia.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
alinda: poti sa-mi pui si mie o pila la un grup d-asta? cel putin o seara as fi in stare sa-i ascult fara sa ma misc. vreau si eu in civilizatia goriliana alba sexuala democratica!!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cine sunt eu ...sau cine cred ca sunt?
Sunt undeva intre cine sunt si cine vreau sa fiu...cine voi fi si cine urmeaza sa ajung...
Suma succeselor si insucceselor mele sau satisfactia si insatisfactia pe care ele mi- au adus- o si mi- o aduc in continuare.
Sunt suma calitatilor dar si a defectelor mele ...suma trairilor profunde...dar si a dezamagirilor...sunt simplu in cel mai complex mod...sunt rau si totusi bun...sunt infantil cu urme grave de maturizare precoce...sunt energic intr-o lene notorie...sunt timid cu un tupeu fanstastic...sunt optimist in cel mai pesimist mod...sunt un nimeni intr- o lume de cineva- uri si un cineva intr- o lume de nimeni-uri...sunt viitorul si ceea ce ramane in urma ...sunt toate lamuririle legate de tot,legate de noi,de voi si de ei...sunt ideile pe care nu credeam ca le voi avea ...sunt ceea ce nu credeam ca voi ajunge...sunt schimbarea care a fost necesara sa o traiesc,sunt trecerea de la ei la noi,de la voi la noi,sunt ceea ce am ales sa fiu ,sunt ceea ce vreau sa fiu,sunt ceea ce- mi dauneaza si in acelasi timp ma ridica ,sunt un punct care vrea sa fie o linie,sunt o linie care vrea sa fie dreapta,sunt o dreapta care vrea sa fie spatiu,sunt un spatiu care vrea sa fie tot...
happy

( nu imi apartine scrierea,sursa: net)
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
deci nu se poate asa ceva....nu mai pot happy https://youtube.com/watch?v=BBG_xjCkEPA