poza membru
Regulament
Bloguri

despre ipocrizie...

acum un an nu stiam ca exista astfel de site-uri. acum o luna nu stiam ca exista blog-uri pe astfel de site-uri. pana acum nu credeam ca eu o sa vreau sa scriu. vorba celebra dintr-un film: viata e complexa si are multe aspecte.

introducerea fiind facuta, imi permit sa trec la abordarea subiectului. este de fapt un raspuns la intrebarea pe care un tovaras a pus-o in urma cu cateva zile p-aici si care a iscat un oarecare interes (judecand dupa numarul de vizualizari si raspunsuri). bineinteles ca este vorba de aspectul fizic (altfel pruteanu era cel mai dorit om din romania); bineinteles ca este vorba de impresia pe care-o lasi dupa ce deschizi gura. cine zice altceva e ipocrit. un singur raspuns a fost aproape de realitate: e fix-pix felul in care se prezinta marfa pe site (sau are cineva impresia ca aici nu suntem la piata?), in cel mai concret mod posibil este vorba de chimie. organica. reala. reactii chimice determinate si cuantificate.

pentru cine rezoneaza logica lui cu richard dawkins si a sa selfish gene, totul, dar absolut totul, se rezuma la sex. 600 de milioane de ani de evolutie nu se pot sterge din condei doar pentru ca oamenii s-au gandit ei c-ar exista ceva numit constiinta care da plus-valoare procesului de selectie happy jocul e simplu: barbatusii se produc, isi etaleaza penajul, femelele aleg. nimeni nu are nici o problema cu regula asta. in aceasta cursa a inarmarii creierul este doar 'the latest shit'. (ma rog, ca se intampla ca barbatusul sa aiba de cele mai multe ori iluzia alegerii, e treaba lui proprie si personala - sau programata, cum ii convine fiecaruia, sa nu atentez la orgolii)

internetul are el pacatele lui, dar are un mare avantaj (daca se doreste a fi exploatat): ne ofera sansa sa fim noi, sub protectia anonimatului. nimeni nu ajunge pe site-ul asta - sau altele - daca 'everything is peacy in wonderland'. cu totii tanjim dupa ceva. partea feminina este oripilata de cat de grobian de 'exprima' masculii p-aici si aiurea, uitand de fapt ca barbatul actioneaza aproape exclusiv pe baza stimulilor externi. am zis aproape baieti, nu sariti de fund in sus. dragi fete/femei, lucrul asta se intampla dintr-un considerent extrem de simplu: prin definitie voi aveti nevoie de atentie, pe care daca nu o primiti in cantitati suficiente intrati in sevraj. iar in sevraj orice e binevenit. cel putin o data in viata cu toate ajungeti in starea respectiva. in momentul ala sunteti vulnerabile si ORICINE are sanse. ce facem noi se cheama 'brute force'. incercam pana dam de asa ceva. complicati inutil actiunile unui barbat, suntem creaturi foarte simple happy

si mai e un aspect: autosuficienta. happy dar n-o sa insist asupra lui.

vreti cinste, purtati-va cinstit. si unii si altii. eu vorbesc doar din punctul meu de vedere, ca nu ma uit la barbati. dar probabil ca se poate extrapola usor. am fost dezamagit sa gasesc mult prea multe profile cu poze la misto sau deloc, fara nimic scris/completat, in afara de un nume. un minim de efort denota bun simt - solicitat de cele mai multe dintre voi - care ma gandesc ca este un minim necesar in orice inceput, de orice fel. departe de mine intentia de a tine prelegeri despre felul in care cineva trebuie sa faca ceva, dar hai sa lasam ipocrizia deoparte. scopul e comun. declarativ cel putin. sau daca folosim mastile, macar sa nu ne mai prefacem afectati de ele - pana la urma suntem la carnaval.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy buna asta.
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am scotocit intre timp, e simpatica originea.
„Năzdrav!” (Bună ziua!) se mai aude astăzi pe străzile din Popeşti-Leordeni, o localitate situată pe centura sudică a Bucureştiului, în centrul câmpiei ce se întinde spre lunca Dunării. Acest dialect, pe care înca îl mai folosesc bătrânii de aici, are origini bulgăreşti ce vin din istorie, de acum 200 de ani. Atunci, revolta eşuata a principelui slav Caragheorghe (1804-1812), aduce un val masiv de emigranţi în Ţara Românească, respectiv familii de „bulgari” (în fapt bulgari şi sârbi) cei mai mulţi stabiliţi în actualul judeţ Ilfov. O parte dintre colonişti, provenind din jurul oraşului Nicopol (satele Belini, Orăşti, Trancioviţa etc.), regiunea Plevna, s-au aşezat în Popeşti-Pavlicheni (Popeşti-Leordeni). Erau 50-60 de familii de „pavlicheni” (sau „paulieni” care îşi trag numele de la credinţa în Apostolul Paul/Pavel) catolicizaţi. Legenda spune că bulgarilor catolici care nu se converteau la creştinism li se tăia nasul, iar, drept urmare, fugeau peste Dunăre.
Din limba acestor locuitori din Popeşti-Leordeni provine şi patronimicul (nume, dupa tată, purtat de membrii unei familii) „carabageac”. Cuvântul are origini orientale (turceşti) şi este format din două părţi: „negru”(cara) şi „bageac” (deschizatură în formă de fereastră pe acoperişul caselor, care serveşte drept horn). Bulgarii stabiliţi aici erau buni constructori, ceea ce confirmă etimologia cuvântului „carabageac”.
http://arenavalceana.ro/2012/09/28/bulga … arul/
(evident, articolul e despre fotbalistul cu pricina happy )
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
Era numele unui fotbalist de la echipa din oras pe vremea cand numaram anii cu o cifra. Cumva mi s-a parut amuzant si l-am retinut, desi nu am nici cea mai vaga idee cine e omu' respectiv.
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Carabageac era o analiza simpla si sanatoasa "venita" din instinctele de conservare ale ielelor: garantezi cuibul ca e intotdeauna indestulat, deci kinderii au siguranta, si cu asta puteam sa ma opresc daca vroiam, dar am mentionat si acele plusuri ce se vad ochiometric. Evident ca nu cunoaste nimeni cu adevarat caracterul cuiva de aici insa am lasat imaginatia sa curga.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inca un barbat nu mi-a mai zis pana acum asa ceva. O sa-l iau ca pe un compliment.

Un barbat are mai multe de oferit, pana ajungi la bani partida e jucata. Si inca o idee: toate calitatile mele, banuite sau reale, nu au fost suficiente pentru cel putin o femeie. Deci nu te grabi cu urcatul pe alte nivele (care or fi alea), ci reflecta un pic asupra a ceea ce am scris. happy
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa-i, Carabageacule.
Apropo, ce origine are numele asta ?
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Carabageac dar dat fiind cat castigi ar cam fi cazul sa te situezi in the next level caci asa ceva atrage priviri oricarei iele. Mai mult nici nu-ti vei da seama la un moment dat pentru ce esti cerut, deci tre` sa ai atentia dublata cumva. Pe langa toate astea arati si bine. Cam toate conlucreaza inspre binele tau vad.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bineinteles ca poti fi cum vrei atata timp cat esti sincer/a.

Fiecare din noi avem prieteni reali, mai vechi si mai noi. Daca as vrea o discutie serioasa despre cosmologie as sti la cine sa apelez. Faptu' ca o facem aici inseamna ca suntem in cautari. Altfel de ce naiba ai sta pe matrimoniale sa cauti pana dai de unu' cu care sa te hizlesti in voie? O faci pentru ca poate vrei mai mult, ca nu ma gandesc ca nici unul din prietenii din telefon nu e amuzant.

E doar o parere.
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu, de exemplu, uneori am chef de discutii serioase, alteori am chef de glume si ironii.
Azi sunt tacuta, maine turui. Vreau sa par asa ? Am o stare diferita ?
Contextul ma face sa fiu mai vorbareata, mai provocatoare sau mai serioasa ? Eu cred ca intra multe in joc si ca mai intervine si filtrul celorlalti, fiecare avand experienta lui diferita. Nu cred ca putem fi perceputi prea usor ca esenta.
Prefer sa ma comport asa cum simt in momentul ala, fara a cauta cu tot dinadinsul o autenticitate care s-ar putea sa devina falsa tocmai prin cautarea ei asidua.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi se pare cel mai simplu si la indemana sa te comporti ca ceea ce esti, nu ceea ce vrei sa pari. Desigur, e foarte greu sa generalizezi, iar mie nu mi-a iesit tocmai bine.

"Sa ridice piatra cel fara de pacat" - bineinteles ca pietrele o sa ramana jos, ca nu suntem ipocriti, nu? happy dar cu un minim de efort si un pic de decenta - nu multa - se pot face multe. Cu totii blamam actuala societate pentru jungla deasa in care ne-a dus, dar cuma tot timpul e vina altora, niciodata a noastra