Regulament
Bloguri

Drago-Matrix -Reloaded!:x

Si noaptea se țese moale, ca o catifea ,la adapostul stelelor .
Sub atenta supraveghere a neobositului Alfa ,strajer de nadejde,nici vantul nu tulbura alinierea Planetelor,iar Marte nu va indrazni sa fie retrograd in casa iubirii!
Undeva ,in taina albastrului,ia nastere Visul de Argint al fiecarui suflet de fecioara ,ce a suspinat macar o data cu gandul la Fat Frumos.
Voincul din poveste fu inzestrat cu rare calitati,alese pe spranceana ,de la donatoarele din Paradisul Matrix ,sub atenta indrumare a doctoritei Inkubus
Si totul a inceput cu botezul tanarului ,ce a avut loc intr-o Noapte Ploioasa de Noiembrie sau parca ar fi fost in DouaNoptideVara ; e mult de-atunci,cine mai stie,cand ursitoarele cele vestite erau mult prea ocupate cu alte angajamente mai bine remunerate deh,nici povestile nu mai sunt ce-au fost!
In disperare de cauza ,se face apel la inteleptul Shambala care, in secreta sfatuiala cu Doctorul Iubire,hipnotizati de acordurile clinchetelor Amedeice , si infloriturile de la floraria lui Romanan,mare iubitor de trandafiri ,in taina noptii ,in sfarsit se pare ca se ajunge la compromisul numelui : Dragobete,ce saruta fete!
Dupa nume-ti dai seama ca va fi Om Bun!
Si crescu voinicul nostru,intr-un an cat altii-n trei ,normal,doar Bubulina Gospodina ii supravegheaza indeaproape dieta ,si are grija ca niciun Polonic ,in minus ,sa nu taie din centimetri din dotare ,sau standardele inalte de la purtator.
Sangele de dac ce-i curge in vene,ca veritabil stramos al lui Deceneu , il face sa fie Atipic si rapid ca o Cobra .Sange de taur ,cum ar spune Gicageo!
Destul de Pretty ,voinicul nostru cu mers de Pisica Neagra ,inmiresmat a la cologne cu esente de Papadie ,Margaretaa si Blackrose ,marca Margaret H, nu este doar de aspect ,chiar daca are obrajiorii Rosu Pur,si cateodata pare Stupidddd, Anima i se citeste in privirile care trimit panselute in proza ,gena mostenita de la Al3ssa.Desigur ,efectul este LethalPoissy cu iz Ezoteric!
Talentul l-a recomandat pentru scolile exclusiviste,cultura generala este in dotare ,ceea ce-i si firesc avand IQ licenta Tardigrade.
Pentru ca orice voinic ce se respecta isi antreneaza bicepsii,tricepsii ,fesierii si pectoralii,in luptele cu zmeii ,varcolacii si fantomele din jungla Matrix ,preparator fizic i-a fost ,desigur,Miss T.
Apele tulburi le va infrica precum un veritabil capitan Nemo ,Calator_prin_lume,vesnic brav,niciodata Uituc!
Si pentru ca se stie ca in ziua de azi orice suflet de poetesa suspina dupa o aparitie telenovelistica cu aer hispanic ,privirea de cuceritor este clonata de la Borealis iar talentul de dansator ,cum altfel,este copy paste de la Juan !
Machiajul poarta semnatura Darada
Efervescenta personajului a fost creata ,pe masura,de catre Meera ,iar aerul de visator e dar special de la Blue Dreams,fara insa a deveni un Moonlightwalker.
Misterul este livrat de catre Mario_S ,la pachet cu strengarimea caracteristica lui Stefan _S; S la patrat ,cu aer de Bucuresti .
Si pentru ca nu este un oarecare ,ci un voinic ce se respecta ,aduce zambetul pe buze ,si nu cu umor englezesc ,ci trans oceanic,direct de la Tina 200,
Umorul ca umorul,dar sa-i vezi dictia!Nu prezinta urme peltice ,Popeasca tre' sa fi fost ocupata,bag seama,deci Balaurul cu Sapte Capete al oralui ,este invins fara drept de apel.
Scrisul voinicului,cu influente ale romantismului din epoca Ellesiaca,ne dezvaluie cat de secsi e gramatica studiata la Linxy Ford.
Ultimul racnet in moda ,dar si manierele ,poarta marca Astrid, podoabele sunt creatia Dansvbv iar talentul oratoric -Liviu Petreanu!
Pfoaaaiii!!!
V-am prins cum va dati coate si șușotiti ,il credeati lipsit de romantism sau iubire pura?
Sunt duse la apogeu ,pentru ca poarta ADN -ul lui Romanticus Acanalius !
Doamne !
Ai putea spune ca este Perfect _man!
De promovarea superbului exemplar, in randul poeteselor, se va ocupa AnneMarrie,Antinevralgic il va prezenta ca leac minune doamnelor atinse de tristetea stelara,iar Quetesh si Alexducu vor promova linia la export .Provincia va fi instiintata de catre Adanna ,prin intermediul Postasului,iar Ciuvica adapteaza varianta pentru lumea necuvantatoarelor!
Controlul tehnic de calitate va fi supervizat de catre cercetatoarele de renume Ammothea si Sellena.
Prototipul va fi testat de Grasa si frumoasa ,intr-o superba Luna de Miere,din mierea Coanei Ari 3 , pe pluta lui Emil ,in conditii de Vant Primavaratic .
In caz de erori majore ,sunt chemate negociatoarele Luciana si Jane Doe!
Daca nu se observa efecte secundare, fiecare abonata il va fi primi cadou de 8 Martie,intr-un peisaj de poveste ,in acorduri de serenada ,pe versuri Midnight Raouler si voce Scapino!
Desigur ,participarea Moonei a fost cireasa de pe tort,un astfel de exemplar ,musai trebuie sa fie inzestrat cu dorinta,cum altfel decat arzanda,de ...maritiș!!!!
Orice intalneala care se soldeaza cu un eveniment religios, se va desfasura sub auspiciile lui Ionel D ,iar de bine le va ura mirilor ,,ca si martori "la ceremonie,Zabalea si Iulia Carmina,in decoruri Cara_a,pe malul marii la Vila made by George M!big grin
Pentru a evita incaierarile ,datul la jioale ,din coate, sau disimularile,Grunwald este Agentul undercover!
Nu-i asa ,fetelor ,ca va simtiti precum Alice in tara minciunilor?

olling on the floorolling on the floor

Aaa!
Sa nu uit!
Pentru mine unul cu efecte speciale ,in forma de Magarus,desigur!love struckday dreaming

Pese !Blonda Marilena a lipsit de la repetitii ,deci nu face parte din distributie!olling on the floorolling on the floor

Sa fie de leac,de dragoste si de noroc!good luck

Dragobete sa va poarte iubirea in suflet!love struckcowboy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc!big hug

Da,sa gasim un sponsor!olling on the floor

Se ofera cineva?
Desi,mai ca as vrea"prototipul" big grin
Un laborator,niste reactii chimice,explozii intarziate?olling on the floor
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimi,Ready!happy

Nu mai suntem ,la asta ma uitam,mai multi sunt cei plecati,ceea ce e bine,inseamna ca sunt ok,iar eu ma bucur!good luck

Pentru tine...pentru ca eu iubesc ploaia!day dreaming

https://m.youtube.com/watch?v=IXOn_v8yRx … 8yRxM
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc ,baieti!big hughappy
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
big hug. chiar mai tirziu fiind, trebuie sa-ti trimit si multumirile mele pt frumoasa forma a multumirilor si incurajarilor tale familiei matri. applause
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daaa,si cauta "femeie puternica"

olling on the floorolling on the floor
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu trupul esti acolo,cu inima esti aici!tongue

https://m.youtube.com/watch?v=CZOxcss-wL … s-wLg

dancing
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Visulet ,nope,nimic.

Iubim romaneste!love struck

https://m.youtube.com/watch?v=jdL8kEbhG7 … bhG78
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
*sunt atât de romantică uneori, mă gândesc că ar trebui să mă căsătoresc cu mine*
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
gata, vezi că ..cada e pe o insulă, mergi la bancă să ai și de bilete de avion
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
*nu există bărbați care știu să mintă, doar femei care îi lasă*

*-iubito, să ai o zi minunată
- nu îmi spui tu mie ce să fac!*