Regulament
Bloguri
Când te desparţi de ea, orice femeie nutreşte convingerea (sau speranţa, depinde cum aţi terminat-o) că n-o să reuşeşti să-i supravieţuieşti. Este un lucru sigur că, fără ea, nu eşti în stare în stare să te descurci şi o să ajungi vai de capul tău. O să arăţi groaznic (se ştie că bărbaţii singuri nu se îngrijesc deloc, spre deosebire de tipii însuraţi, care ar face orice să arate bine pentru consoartele lor) şi-o să umbli toată ziua de nebun pe străzi (unde, de altfel, o să şi stai), cu privirea rătăcită şi părul vâlvoi. Se pare că cele mai multe femei sunt convinse că până şi vagabonzii care dorm în canale sau în gară erau înainte nişte tipi prosperi, care au decăzut în halul ăsta după ce s-au despărţit de neveste.

În primul rând, orice femeie crede că fără ea o să mori de foame, pentru că n-o să mai aibă cine să-ţi facă de mâncare. Şi are perfectă dreptate, dacă prin mâncare înţelegi şi tu tot salate sau peşte – femeilor le repugnă ideea de a mânca animale, aşa că meniul lor e compus, în linii mari, din salate sănătoase (maioneza de deasupra e medicament curat, chiar mă mir că nu se vinde în farmacii), carne de pui (se ştie că puiul nu e animal, ci pasăre) şi peşte (ăsta e un obiect).

De asemenea, dacă ai rămas fără gagică, o să fii veşnic lefter, pentru că bărbaţii nu sunt în stare să-şi administreze singuri banii. Doar femeile pot face acest lucru în mod judicios, teoria conform căreia femeile ar fi cheltuitoare e o prostie (de pildă, este total neadevărat că, dacă-i dai unei femei un milion de dolari şi-o laşi singură în deşert, la celălalt capăt al deşertului n-o să mai aibă nici un ban, dar, în schimb, o să aibă o superbă blană de leopard; există chiar răuvoitori care susţin că până şi maica Tereza ar fi fost în stare să spargă un milion de dolari pe ulei de candelă şi mătănii de fiţe, dar, evident, e complet lipsit de sens). Doar ele, femeile, au, de pildă, abilitatea de a găsi mărfuri de calitate la un preţ de nimic – cum ar fi nişte săndăluţe care înainte costau 5 milioane, dar pe care gagică-ta le-a luat de la reduceri cu doar 3,5 milioane (aici, ca să nu pari zgârciob, ar fi bine să-i spui: “Vai, dragă, ce chilipir! Trebuia să-ţi iei două perechi”).

Pe lângă faptul că o să umbli jigărit de foame şi fără un ban în buzunar, nici haine curate n-o să mai ai niciodată. Normal, pentru că, deşi ştii cum se foloseşte maşina de spălat, n-o să mai aibă cine să-ţi spună: “Dragă, opreşte maşina şi întinde şi tu rufele alea, că nu mi s-a uscat oja”.

Un alt lucru sigur e că n-o să mai faci amor .(**modificat ) Cel puţin, nu atât de des (adică de cel mult două ori pe săptămână; asta, dacă ai tras lozul cel mare la starea civilă), şi, oricum, nu de-ăla bun (femeile sunt convinse că bărbaţii sunt topiţi după ,,intimitatea conjugala,,(**modificat) l, cu toate că experimentele ştiinţifice care au încercat să demonstreze acest lucru au eşuat din lipsă de voluntari)(**modificat)

Pe lângă toate astea, o să rămâi rapid şi fără serviciu, pentru că, dacă nu te împinge nimeni de la spate, nu eşti în stare de nimic (chiar şi pe Einstein se pare că-l pisa nevastă-sa toată ziua la cap, reproşându-i, pe bună dreptate: “Da’ remarcă-te şi tu, dragă, la serviciu, doar nu vrei să rămâi un pârlit de savant toată viaţa”; la fel, Napoleon – “Dacă nu dai puţin din coate, o să rămâi un amărât de generălaş de brigadă toată viaţa!”; “Păi şi ce vrei să ajung?”; “Nu ştiu. Împărat”). Nici prieteni nu prea o să mai ai – logic, nimeni nu vrea să iasă la bere cu un tip pe care nu-l sună prietena lui din cinci în cinci minute să-l întrebe unde e şi când vine acasă – şi, în general, lumea te va ocoli ca pe un ciumat. Probabil, o să ajungi alcoolic şi o să faci pipi în scara blocului.

În mod normal, eşti terminat. Eşti în găleată şi poate te gândeşti că, dacă îţi găseşti o nouă prietenă, te-ai scos. Evident, greşeşti – o să te cuplezi cu o tută, o urâtă, o îngălată, o proastă de moare (ca s-o citez pe fosta ta: “Fată, nu-mi vine să cred că, după ce a fost cu mine, s-a putut cupla cu vaca aia! Speram că a învăţat ceva de la mine, da’ văd că tot ţăran a rămas. Lu’ ăsta nu mai ai ce să-i faci”; de altfel, cred că, după ce s-a cuplat cu Angelina, şi pe Brad Pitt l-a sunat Jennifer Aniston să-i spună că l-a văzut prin oraş cu o urâtă).

Bine, bine, o să întrebaţi, ce e de făcut atunci? Se poate evita cumva această apocalipsă, sau toate prorocirile fostei se vor împlini? În mod normal, există două variante, dar, din păcate, niciuna nu e câştigătoare. Despre prima am vorbit deja, e naşpa. Cea de-a doua ar fi ca, în loc să te desparţi de gagică-ta, să te însori cu ea, însă nici asta nu e o soluţie (vă amintiţi de săracul Hitler, a doua zi după ce s-a însurat s-a şi sinucis).

Nu vă rămâne decât să vă puneţi imaginaţia la lucru, pentru că, totuşi, există şi oameni care au reuşit să le supravieţuiască fostelor. De pildă, Henric VIII.

http://www.dailycotcodac.ro/2011/09/apoc … atii/
SURSA:NET
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy
Pe jos m-as duce

Doc..chiar asa?thinking
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
ca sa vedeti si voi ce rele sunt femeile...pana si dictionarul stie....deci..."aversiune morbida..."....adica,clar,ne doreste moartea...pe cand noi,daca suntem misogini nu inseamna ca dorim si moartea femeilor...nu?happy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mey...eu m-as muta la Londra,sau in Alaskahappy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Same...buna intrebare,poate ne raspunde cineva...era sa spun cine era buna la capitolul asta,dar s-a ,,detonat,,sadsingura

Cat priveste ,,apocalipsa,, da,este de dorit sa te desparti civilizat,insa,uneori,cel parasit sufera,pt ca are sentimente,din orgoliu,poate ii e teama de singuratate,de un ,,nou inceput,,..diverse
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Atipic...hai,mey,ca e romantic atunci cand ploua...big grin

@Meera...ai dreptate,insa si unele femei gandesc la fel
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil...big grin
Esti un,,must have,,big grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
D-nule Best big grin ,cu toata dragosteabig grin
Nu-mi faceti blogul harcea-parceabig grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mereu se iveste o alta ocazietongue.astepti momentul potrivittongue

Cei ,,rabdatori,,vor stapani...winking
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil...big grin...ce vrei sa spui?big grin

Best...stai pe aproapeolling on the floor

Same..umor negru?hmm...oare,nu gandesc asa ,unii,barbati?
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tipi...big grin
Schimba avatarul ,mon cher,e iarna...big grin