Regulament
Bloguri

Vampirismul energetic...

Avem in jurul nostru un invelis energetic – numit aura – care e menita sa ne protejeze impotriva atacurilor energetice din afara. Un om calm, cu sufletul linistit si impacat, are un invelis energetic intact, sanatos, fara portiuni subrezite sau sparturi. Cind sufletul este insa nelinistit, cind omul traieste in fiecare zi emotii negative – ura, furie, iritare, invidie (pizma despre care se vorbeste si in scrierile crestine) etc. – aura il slabeste, se subtiaza, apar fisuri care se largesc, deschizind acces vampirilor energetici, ca si bolilor si nenorocirilor de tot felul.
Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie, incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare de energie, dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului. Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice. Omului care incepe sa se foloseasca de energia altuia i se inchid canalele de comunicare cu Universul iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea.
1.Vampirul neputintei

Acest vampir social suge energia celor din jur spunandu-le ca nu or sa reuseasca niciodata. Acesta este tipul de om care va face tot posibilul sa te crezi fara valoare, potente, talente sau sansa de a reusi in cea ce doresti sa intreprinzi. Daca un astfel de vampir energetic intalneste un om care si-a propus sa realizeze ceva, recurge la tot felul de emisii mani****tive pentru a-l seca de energie. Ii repeta la nesfarsit ca nu va reusi niciodata, ca este prea greu, ca este imposibil sau ca este nerealist. Va incerca sa-l convinga pe toate caile ca traieste cu capul in nori, ca nu este racordat la realitate. Sau il va stopa folosindu-se de diverse mijloace ca persoana in cauza sa aibe reusite in ceea ce universul i-a oferit in dar ca sansa. Asemenea vampirilor, acesta incearca sa-si convinga victima sa devina una asemenea lui, adica o persoana lipsita de energie si de incredere in fortele proprii. Vedem asadar cat de rafinat actioneaza. Recunoastem rapid acest vampir intrucat nu a realizat ceea ce si-a propus si ca urmare nu permite nici celor din jur sa realizeze ceva, fie ca este vorba de viata personala, fie ca este vorba de viata profesionala sau spirituala.

2.Vampirul invidiei

Acest vampir ataca acei oameni care au deja realizari sau noroc in ceea ce intreprind. El incearca sa-i convinga pe cei care au realizat ceva ca este cu totul intamplator, puteau sa esueze la fel de bine. El spune fie ca au realizat pe cai necinstite fie ca au avut un noroc care nu va tine mult. Acesti vampiri invidiaza oamenii care au un mic business sau unul mare, ii invidiaza pe cei care au acumulat ceva material, ajungandu-se pana la invidii mai rafinate cum ar fi: invidiaza familiile care sunt fericite, care au copii fericiti. Acesti vampiri sociali cufundati in nimicinicia lor invidiaza tot ce este bun in lume. Asemenea vampirilor neputintei nici ei nu reusesc sa aiba nimic bun in viata din simplul motiv ca aceste ganduri negative nu vor atrage nimic bun in viata lor. Cu cat vor gandi mai murdar, cu atat viata lor va fi mai murdara. Este o lege simpla care functioneaza in tot universul. Primesti ceea ce oferi! Ei vor oferi doar invidie si gelozie, vor fi permanent nefericiti in interior, si au un scop precis in a ataca semenii si prietenii lor care au succes si sunt fericiti. Ei incearca sa intre in viata lor, sa distruga tot ce este bun, iar daca nu reusesc, incearca in cercul lor social sa faca acest lucru. Izolat, aceatia au si reusite, lucru care-i motiveaza sa continue demersul lor absurd. E bine de stiut ca un vampir energetic poate sa faca rau chiar si prin simpla lui prezenta, indreptandus-I gandurile pline de venin asupra celorlati. De aceea e bine sa fim atenti pe cine primim in casa si cu cine ne insotim.

3.Vampirul greselii

Acest vampir sta la panda zile, luni, saptamani in sir pandind greseli. Pe acest vampir il vom intalni la tot pasul, la serviciu, in familii, in diferite cercuri sociale. Vei recunoaste usor acest vampir intrucat vei observa ca este fericit cand gaseste victime care au facut greseli. Atunci actioneaza cu brutalitate avand in acelasi timp o licarire ciudata in priviri bucuros ca in sfarsit ai gresit. Imediat ce identifica o greseala ei sar asupra victimei secatuind-o de energie. Ei extrapoleaza greseala reducand sensul vietii persoanei in cauza la greseala respectiva. Acest vampir are avantajul ca poate identifica concret o problema. Scopul acestuia este de a distruge increderea in sine a persoanei si de a arata celor din jur acest caz . Cu cat va identifica mai multe victime, cu atat se va hrani mai mult si va deveni mai puternic. Acesta suge energia celor ce le pica in plasa mergand pana la a distruge o cariera sau o viata personala. La fel ca si ceilalti vampiri, incearca sa castige adepti din randul victimelor. De obicei ii vei reunoaste usor, pentru ca nu incearca sa faca nimic deosebit cu viata lor. Teama de a gresi este atat de mare pentru ei, ca vor accepta sa facă numai acele lucruri care presupun un grad de risc foarte scazut. Uneori acesti vampiri merg pana acolo incat isi creeaza un mediu in care victimele pot sa greseasca, intr-un anumit fel de a spune, ei intind capacane.

4.Vampirul conflictelor

In acest caz avem de-a face cu un vampir rafinat. In forma lui cea mai simpla el intra in conflict cu diferiti oameni secatuindu-i de energie. Forma periculoas al acestor vampiri sociali este devastatoare cand genereaza conflicte intre oameni. O astfel de persoana dezvolta strategii prin care reuseste sa puna doua persoane sau mai multe in conflict ori doua grupure. Merge oarecum dupa principiul dezbina si stapaneste. Pe parcurs va interveni discret in conflict, ajutand fiecare parte. Scopul ei nu este sa castige o anumita parte, ci sa genereze acel conflict imens care va reusi sa devasteze ambele parti spre beneficiul ei propriu. Uneori dupa ce a provocat conflictul incearca sa joace rolul salvatorului incercand sa medieze conflictul intre cele doua parti, cand de fapt scopul ei real este sa se asigure ca acel conflict va continua pana la final. Acesti vampri vor deveni mai puternici pe masură ce generează mai multe conflicte. De cele mai multe ori generand un conflict, urmaresc atingerea unui scop mai egoist, care se traduce printr-un favor pentru ei (acumulare materiala, avansare in cariera, etc )

5.Vampirul Binelui

Aceasta specie de vampiri este destul de greu de identificat. Ei joaca rolul salavatorilor de obicei si se deosebesc cu greu de salvatorii autentici. Acesti vampiri simuleaza ca doresc binele semenilor sau al societatii cand de fapt aceasta atitudine o folosesc doar pentru a deschide usi. Acestia sunt un fel de diavoli care umbla cu icoane in mana. Acesti vampiri sunt cei care lucreaza cu o agenda ascunsa, au planuri bine puse la punct, efectele fiind cu atat mai devastatoare cu cat apar mai tarziu. Aceste persoane nu au o inima cu adevarat curata ei cauta victime inocente cu ajutorul carora sa-si puna planul in aplicare. Cand intalnesti un salvator, incearca sa gandesti mai mult in perspectiva, sa vezi care sunt consecintele actiunilor propuse peste un an sau mai mult, cere detalii si cerceteaza aspectele in aparenta neimportante. In plus, poti verfica informatiile prezentate de acestia, pentru a te asigura daca ai de-a face cu un salvator autentic sau cu un vampir deghizat.

6.Vampirul Arogantei

Aceasta specie de vampiri sociali se considera atotstiutori. Ei minimizează orice efort, se considera superiori si au un sentiment placut cand cei din jurul lor se simt tristi, neplacuti sau neputinciosi. Vampirul arogantei pretinde ca are toate raspunsurile din lume, singurele opinii adevarate fiind ale lui. El este centrul universului! Ii lipseste masura, respectul si bunul simt. Seaca de energie pe cei din jurul lui prin atitudinea sa, prin minimizarea oricarui efort depus de cei din jur, nefiindu-i nimic pe plac. In esenta acest vampir isi ascunde slabiciunile si neputinta sub aceasta masca aroganta.

7.Vampirul victimizarii

Aceasta este o specie de vampiri rafinati. Ei cauta atentie permanent si se victimizeaza. Ei vor sa se inconjoare de salvatori, insa nu vor permite nimanui sa-i salveze cu adevarat pentru ca rolul de victima este unul pe care-l vor juca toata viata in unele cazuri. Acesti vampiri acuza societatea, acuza colegii sau partenerii de viata de situatia in care se afla . Se plang in permanenta dand vina pe soarta pentru situatia in care se afla. Dand vina pe soarta ei au scuza de a nu iesi din aceasta situatie. Ei strang continuu dovezi ca sunt victime. Ei golesc de energie potentialii salvatori, scopul lor fiind acela de a strange adepti. Vampirii victimizarii nu se simt responsabili de situatia in care se afla si asemenea vampirilor invidei vor incerca sa distruga armonia acolo unde o identifica. Ei joaca rolul de victima nu doar in cercuri sociale, intervin chiar la serviciu sau in cupluri fericite. Sunt fericiti daca fac parte dintr-o drama unde joacă rolul principal. La cel mai mic semn ca pot fi salvati fug si isi cauta alt salvator. Cersesc o fericire si o atentie care nu foloseste la nimic, nici pentru ei nici pentru altii, doar seaca de energie victimele. Acesti vampiri sociali sunt deosebit de periculosi intrucat apleaza la ce-i mai bun in oameni si anume dorinta acestora de a ajuta. Aceste victime sunt fericite daca gasesc foarte multi salvatori si cu cat vor avea mai multi, cu atat vor crede mai mult ca sunt intr-adevar victime.
O persoana care a fost victima unui vampir energetic, prezinta urmatoarele simptome:

– oboseala acuta – in cazul unor atacuri repetate, starea de oboseala devine cronica, iar persoana atacata simte nevoia unei odihne prelungite.

– vlaguire – se simte o lipsa acuta de energie. Persoana in cauza devine vampir energetic involuntar.

– nervozitate – stari de enervare fara motiv aparent.

– dureri de cap (“deochi”)

– ameteli

– greturi

– lipsa poftei de viata

– pierdere temporara de memorie – acest simptom, apare intr-o faza mai avansata

– in unele situatii – aritmie cardiaca

by Ramona Nicoara
sursa :net
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mgm..
Niste ..invidiosiwinkingwinkingwinking
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floorolling on the floor
Don...tu ai rolul principal ,parolbig grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Batman,Batmanwinking
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emilbig grin
Tocmai la comentariul nr 69 winking
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Silverutzu...happywinkingwinking
Argintu tre sa fie fara numarbig grin
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Crisss...
Asa voi face.desi mi s/a parut ca bati intr/o directie pe care noi doi am mai dezbatut/o,in privst,in fine,sa fie asa cum spui tu..
Voi fi mai atenta pe viitor
No offence
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Trimiteri ? Frate, eu sunt ultimul om ce face asa ceva. Zisele mele-s cu iz general indeobste, la fel ca si azi. Wateva!

Ideea e ca nu iti "cioplesti chip dupa chipul tau" in raspunsurile ce le vor da altii - facand asta intrii intr-un cerc vicios ce are ca nucleu nevroza si mai precis nevroza anxioasa. Lasa sa curga ce tre` sa curga, mai bine iei la misto sau te certi decat sa-ti "editezi" realitatea din blogz.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Crisss...
Stii ca mi/esti drag,stii tot ce am vb in privat
Insa,pe blogul meu,anumite trimiteri,catre anumite persoane,la fel de dragi mie,nu le accept
Imi pare rau.
Ai blogul tau,poti face diverse trimiteri acolo,desi ar fi de dorit sa nu le faci,poti mai mult de atat.
Cred ca stii la ce ma refer
Daca ar fi fost invers,as fi procedat la fel
Deci,pe viitor,fara trimiteri la alte persoane,pe blogurile mele
Va apreciez pe toti,am preferinte,dar chiar daca nu as avea,considet ca nu e cazul de ,,lovituri ieftine,,
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emilbig grin
Hmmm...
E vreo...trimitere..?linkul?big grin
Nu stiu,in naivitatea mea,parca toti imi transmit oaresce mesaje subliminale,dar eu nu ma prindbig grin
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel_angel39, mi-ai sters comentariul caci nu era "dezirabil" cu ale tale "norme" happy

Ceea ce ai facut tu face parte din clasicul nucleu nevrotic in care nu vrei sa te confrunti cu situatia x, anuland-o forever and ever si evident amplificand "temerea".

Lasa comentariile sa curga asa cum sunt ele, bune, proaste, imputite, etc - sau daca nu iti place cineva il setezi pe ignore si cu asta basta. Lasa deoparte diz neurotic sietz caci nu ajuta la nimic.