poza mariaelena14

mariaelena14

Varsta:
41 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
Sunt o persoana placuta, imi place sa fac sport, sa merg la film; sunt o persoana cu care se poate discuta; sincera
poza Mary13ka

Mary13ka

Varsta:
37 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Caut o relatie serioasa. Imi doresc o familie.
poza mihaela1981

mihaela1981

Varsta:
43 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Toplita,
Romania 
o persoana linistita si serioasa
poza rebekah

rebekah

Varsta:
36 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Grecia 
Urgent: am niste probleme urate si daca , crezi ca ma poti ajuta astept un mesaj. Nu sunt ipocrita nu sunt cersetoare, doar disperata. Daca vrei sa ma critici sau ai chef de mishtouri nu t baga in seama.

Eu??? Sunt ca produsele acelea...daca nu le deskizi nu se strik...au termen lung d valabilitate..dar daka iti pui mana pe ele,si le desfaci doar ca sa vezi cum sunt...si dup'aia le pui deoparte... se strika in ambalaj . chiar daca nu sunt expirate.
Sincer? Am fost o persoana cuminte,buna,calma,linistita,mer eu glumeata,imi placea sa fac persoanele din jurul meu sa rada si ma simteam si eu bine atunci. Acum? Prin cate am trecut , nu mai stiu sa rad, nu mai stiu ce e linistea si pacea. Sunt doar stresata,agitata suparata...De cautat ce sa mai caut? Pt ca nu stiu daca as mai putea avea incredere in cineva pt o relatie serioasa. Iar aventurile nu m-au interesat niciodata. . .
Asa...ideea e ca mie mi-a cam trecut vremea sa traiesc o iubire adevarata. Stiu,toata lumea are probleme...dar eu le cam am pe toate. Asa ca daca chiar vrei sa intri in vb cu mine asteapta-te la orice,la ce e mai rau. . . .
SIncer? ? ? Fara fitze si fara a fi falsa si cu intentii ascunse.... persoana care intr`adevar ar putea sa imi castige increderea....ar trebui sa faca ceva pt mine .... cu un loc de munca afara....un loc de munca decent ca sa scap de Grecia pt totdeauna....daca considerati ca sunt ipocrita. pastrati`va parerile pt voi insiva....