Regulament
Bloguri

De ce

Aloha.

De ce anumite femei considera ca merita totul , sufleteste, emotional .....daca se afla in postura de a nu putea oferi reciprocitate? Valabil si pentru anumiti barbati. De ce tindem sa cerem mai mult decat putem sa oferim? Tine de ADN ul nostru, sau denota o nota de egoism? Ne gandim vreodata la a pune in balanta cat de capabili suntem in a oferi fericire neconditionat? Cica viata este facuta din lucruri marunte si banale. Mergand pe aceasta linie, inseamna ca viata este facuta din bucurii mici si dese. In cazul acesta, de ce refuzam sau evitam in a ne bucura de ele, insa tindem numai spre lucruri marete si totale? Oare tot visand si asteptand la un tot, uitam sa traim? Nu mai gasim bucurie si placere intr o simpla plimbare sau o invitatie spontana la un film? Ne afundam pe zi ce trece intr o apa intunecata. In ultimile zile am avut parte de niste evenimente care m au schimbat si marcat. Si mi am dat seama ca sunt dispus sa merg mult mai departe decat as fi crezut. Insa acum intrebarea cevma macina este ..... pentru ce? Mda. Sincer....nu am facut acum decat sa insir niste idei tampite ce imi cutreiera prin capatana. Si desi este 12 jumatate noaptea, privesc in jurul meu cu ochii mintii, si vad multa tristete, dezamagire, plafonare, frustrare, si alte... “ are” . Stiu, o sa spuneti ca am batut campii, dar sunt campii mei si am prostul obicei sa ii bat cu succes. Si daca nu s a inteles nimic din ce am insirat yo pe acilea....asta este, bad karma. Si cam atat. A, sa nu uit :

https://m.youtube.com/watch?v=wXIqCbQqVl … QqVls . Enjoy !
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Misto ganduri. Ma mai gandesc big grin
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela, este si asta o varianta. Sau poti fi si realist: echivaleaza ti dorintele, cu ce poti oferi . Apoi trage linie si vezi daca esti pe plus sau pe minus. Ca daca la dorinte ii suma tripla fata de ce poti sa oferi.....atunci ai o pb. happy
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ai dreptate Stu.....in lumina prezentata ....ceri prea mult...si nu primesti nimic sau...."nemultumitului i se ia darul """happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am inteles. Vrei sa te muti la igloo cu 4 camere.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Maine ai ocazia sa te convingi
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela, yo nu vb de compania neplacuta a cuiva, ci de neintelesul gesturilor mici venite Intr o situatie de atractie reciproca. Mai pe romaneste, esti invitata la film de cineva placut tie, dar tu eziti pe motiv ca vrei cu mult mai mult. Nimeni pe lumea asta nu iti va oferi totul din prima. Nimeni. O relatie se cladeste in timp, cu rabdare , intelegere si compromisuri. Daca tu vrei all in din prima, vei avea de asteptat mult si bine. Pasi mici si siguri. Incredere si acceptare.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce bine e să te certi cu diriga de la prima oră...pe urmă nu te mai scoate in fata la careuolling on the floor
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Amalu....prea multe telenovele...si scriitoare romantioase....!!!
Aissa...prudenta provine din teama de lovituri, asa este....dar ...nu iei in considerare inima...cateodata, chiar daca intervine ratiunea ..inima primeaza....si ..iubesti pentru ca iubesti nu pentru ca....nu-i place alcoolul sau ...este antitutun...sau.....sau...ci pur si simplu il iubesti pe el...asa cum este !!!
Coana...asa ...macar sa ai o "pretentie" mare !!!!!olling on the floor
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu...te-ai gandit vreodata ca ..atat cat ai tu de oferit....vrei sa dai unei persoane alese din multe altele....si nu ..tuturor sau oricui ??? chiar cu riscul de a nu apare acea persoana?
Te-ai gandit ca ...chiar o cafea ..sau un film....intr-o companie care nu-ti face placere...in care nu ai incredere...sau pur si simplu iti este indiferenta poate sa fie o frustare in loc de bucurie?....
Nimeni, dupa parerea mea nu da nimic neconditionat....cu atat mai mult...fericire...orice dai , dai unui om ales de tine, care iti satisface atat orgoliul cat si inima ...deci, orice este conditionat !
Si, toti batem campii....proprii....si din cand in cand pe ai altora !!!!
happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Coano, nu stiu cum estehappy)))