poza membru
Regulament
Bloguri
Aloha. Muzica tineretii mele......si cu siguranta a multora de pe aici....anii 80-90... . Damn....sunt atat de multe de spus....de insirat....de re...ascultat... . Iote ca azi,toata ziua mi am dedicat o muzicii din acei ani... . Concluzia? Toata muzica produsa dupa anii 2000.....este cu absurd de mult sub ce se compunea si asculta in 80-90. Damn......nici nu stiu cu ce sa încep..... : Simple Minds, INXS,Tears for Fears,A-HA,U2,Per Shop Boys,Tom Petty,Delite,The Bangles,Enigma,Roxette,Paula Abdul,R.E.M,GNR,The Pretenders,Gloria Estefan,Fleetwood Mac,The Police,Sade,Seal,nebunii de la Red Hot Chili Peppers.....si enorm de multi altii.... . Cam asta am ascultat eu azi,toata ziua. Un remember al acelor ani, muzica buna,muzica adevarata. Din păcate,dupa 2000.....nu stiu daca pot alege 2-3 trupe mai rasarite. In ce priveste muzica românească......no comment. As putea sa cobor si mai jos de anii 80', însă acolo sunt expert doar la capitolul rock. Oare cati dintre voi mai aveti uneori momente cand cadeti in butoiul cu melancolie si procedati asa cum am facut eu..? Prima piesa care a adus si prima indragosteala.....prima piesa a unei trupe,sau artist care sa va faca fan declarat al lor.....sau alte momente ce tin de muzica acelor ani.....anii 80-90.... . Si .....cam atât.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Corect punctat Dord. Cum facem diferenta? Simplu. Nu ne ....aliniem spiritului de turma. Pe principiul, chiar daca nu îmi place....il ascult si îl ridic in slavi si in topuri, il ajut sa isi crească non valoarea si averea,pt ca asa fac toti,este la moda respectivul artist. Este la moda din simplul motiv ca multi nunumai ca nu stiu sa facă diferenta intre valoarea reala , arta,si falsitate si non valoare...... nici măcar nu s au bucurat de ea vreun pic,pt ca din prima zi a vietii lor au vazut si ascultat numai...non valori. Din păcate,acest gen de oameni nu au cum si ce diferente sa facă. Poate decât intre.....justin bieber, lady gaga,guta,salam si alti....chinezoi.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dani, cunoastem bre. Sunt piese cu si pe care am crescut multi. Nu se uita.happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si ca o ultima idee,dar si comparatie in acelasi timp, este ca si diferenta dintre fotbalul anilor 60- 70-80, unde se juca fotbal de plăcere,unde acest sport era la rangul de arta,si fotbalul de acum ,care este pur si simplu afacere, fotbal de proasta calitate dar pe bani multi. Nu mai exista arta si plăcere in nimic,ci doar.....afacere,castiguri si propriul interes.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tot ce este bun si calitativ azi, nu face parte din ....categoria comercial. Cati asculta de ex ....Tricki, sau Jamiroquai ( sper ca am scris corect), sau altii de genul acesta? Muzica de calitate de azi nu este cea comerciala. Nu aduce nici bani multi si nici nu are căutare pe scara mare. Cel putin asa vad eu diferenta.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Toti uita ca rolul unui cantaret este sa cânte si atat. Nu fals,nu playback,nu fără chef,nu doar pe bani si nu fără a dezvălui amănunte " picante" din viata lui. Toate aceste bullshyturi înseamnă industria muzicala de azi. Si încă ceva, nu i bai ca acel cantaret nu are nici o treaba cu,cantatul....exista tehnologia care iti da si ritm,si voce,si imagine si tot. Tu nu trebuie decât sa fii prezent. De restul se ocupa....marii descoperitori de talentehappy)))). Totul este un circ ieftin si de prost gust.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Gicageo,in cazul acesta, ai inteles de ce prefer sa mă refugiez in muzica din acei ani. Pt ca vreau.....muzica,nu afacere. Same, cand m am referit la 1-2-3 mil, am generalizat,nu m am referit la muzica rom, pt ca aici ,ca sa faci 1mil....iti trebuie vreo ....20 de ani de......revelioane bine plătitehappy)). Eu nu asociez nimic cu nimeni. Eu nu ma uit la tv. Nu eu ii proclam super mega vedete, ci exact asa cum a spus si Gica, lumea din jurul lor. Prin reclama fortata,aparitii pana la intoxicare,can can uri, stiri socante cum ca nu stiu ce cantareata si a agatat dresul in timp ce se urca in.....tramvai...happy)). Same, nu stiu cum sa mă fac inteles, însă tot circul asta ,toata isteria asta falsa care creează imaginea unei vedete din ziua de azi.......,mă rog....nu mai contează. . Dord, am inteles ideea, la asta m am gândit si eu initial,dar am renuntat la idee. De ce? Pt ca am dorit sa aduc in discutie muzica , care apărea si crestea odata cu mine.....nu cea care se născuse înaintea mea cu mult. Plus de asta, cati dintre noi de pe acilea cresteau odata cu Led Zep, Doors ,etc....si cati au crescut cu Enigma,Roxette,Scorpions,GNR,etc . Acus ai inteles ideea?happy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu "artiștii" sunt de vină că ajung vedete.....ci promotorii din umbră...toată industria din spatele scenei ,ce pentru căștigul imediat "fabrică" staruri pe bandă rulantă....nu uitați că trăim într-o societate de consum....calitatea nu mai este o prioritate !!!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu m as considera niciodată critic de si in muzica. Însă faptul ca punând in balanta varietatea de artisti din acei ani,cu cei de dupa.....iti spun sincer ca eu unul,nu am ce sa aleg. Posibil sa fiu eu prea încuiat la dibla,sau blocat in acei ani.....insa......in ziua de azi.....orice trepadus care scoate o piesulica....devine super mega vedeta,mai ales in muzica românească. Apoi.....dupa ce a facut 1-2-3 mil.....dispare subit,nu mai aude nimeni de el sau ea. In anii mentionati de mine,artistii munceau ani,zeci de ani ,scoteau zeci de albume ca sa isi mentina blazonul,si mai ales pt ca desi anii treceau peste ei,încă aveau valoare,po****ritate,vezi Roling Stones, Eagles,si altui,care dupa 30 de ani,încă sustin concerte cu casa închisă. Despre asta este vorba,despre valoarea artistilor si muzica lor de atunci ,in comparatie cu .......electronistii, datul din poponet si sani, playbackul si vedetismul de peste noapte.....din zilele noastre.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Trebuia sa isi asume cineva si rolul asta...happy))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bre,mie si când nu îmi face plăcere.....ma bag. Imi plac sporturile extremehappy))))))