poza membru
Regulament
Bloguri
Nu stiu cine sunt.....de unde sunt.....dar stiu ca sunt oameni de rând....nevinovati care si au pierdut viata pt ca asa merge treaba in tara asta..... . Ca sa schimbam ceva......trebuie sa ne moara copiii.....parintii....... . DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA !
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
High_fidelity,nu confunda un moment de ghinion sau de neatentie,cu faptul de a pune in pericol viata a sute de oameni pt ca esti avar si indiferent la a fi corect si logic cu semenii tai. Si eu am sunt operat în urma unui incident profesional,dar asta nu înseamnă ca nu am avut si folosit tot echipamentul necesar,ci pt ca am luat o decizie personala proasta in acel moment. Asta nu ma face sa dau vina pe cei care detin firma unde activez. Ce s a întâmplat aseară.....tine de tot sistemul tâmpit,intortocheat,miselesc,sp aguitor si....inexistent al acestei tari... . La orice pas.....oriunde.....viata ne este in pericol,si nu pt ca sunt eu prost ,calc strâmb si cad in canal.....ci pt ca acel canal nu are voie sa fie deschis....iar acest aspect nu tine de mine,ci de cei pe care noi,cei care calcam strâmb pe strada ii plătim sa aibă grija ca acel canal sa nu ne omoare. Cam asa vad eu lucrurile.
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cum poate sa puna o izolatie neignifugata intr-un club?! sad
Un betiv care incearca sa-si stanga tigara pe perete, da foc la toata izolatie! sad
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
vina apartine in exclusivitate organizatorilor. oricate spagi ar fi dat la functionarii corupti ca sa functioneze, nu poti fi atat de inconstient incat sa vii cu artificii intr-un beci plin de materiale inflamabile. trebuie un pic de responsabilizare din partea oamneilor care au biznisuri. ce dracu' e asa greu sa gandesti? macar pentru simplu fapt ca-ti dai foc la propria afacere.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
'' Viaţa nu te întreabă niciodată dacă eşti pregătit sau nu de o nenorocire. Nu îţi dă niciun preaviz şi niciun avertisment înainte să te surprindă cu un necaz, care să îţi prăbuşească întreg universul.''
citat din Irina Binder
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dumnezeu sa-i ierte!
Sa se odihneasca in pace!
matrimoniale - membru fara poza

Real_One

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce tragedie... Bietii parinti...