poza alexlapau63

alexlapau63

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
paris,
Franta 
Să-mi furi respirația și deși trec anii, când te văd să am fluturi în stomac. Dacă vrei să mă iubești, vreau să-ți spun că nu va fi ușor dar am să-ți dăruiesc tot ce am mai curat în suflet. Am obosit să mai cred în promisiuni, vreau o iubire care să mă facă să uit de mine, să-mi dea inima peste cap. Dacă vrei să mă iubești, trebuie să mă iubești bine! Să mă privești cu dorință și pasiune, să mă săruți când ai chef și să nu o faci din obișnuință pentru că așa trebuie să fie. Să mă săruți pentru că-ți lipsesc buzele mele, pentru că-ți este dor de atingerea mea.

Vreau un om care văzându-mă să simtă că n-are nevoie de nimic altceva! Vreau o iubire rebelă, unde nu vorbești dar simți, o dragoste fără lanțuri! Vreau un om pentru care sunt hrană, un om care să mă privească în ochi și să mă invite în brațele lui. Nu-mi doresc monotonie, nu-mi doresc liniște. Fiecare om are nevoie de o dragoste furtunoasă, când privirea persoanei iubite te face să te simți dezbrăcat de gânduri și griji, când tot ce-ți dorești este ca ziua de mâine să nu fie doar despre tine ci despre voi!

Cred în iubire și o consider într-o altă sferă. A face dragoste cu o femeie nu înseamnă să o dezbraci în grabă și să ajungi unde ai vrut. Doar domnii fac dragoste. DA! Doar domnii fac dragoste, doar ei iubesc o femeie cu pasiune, doar ei o seduc din priviri și o fac să se simtă dorită. Da! Fiecare femeie își dorește să se simtă dorită, nu folosită. Când omul pe care îl iubesc mă dorește, atunci eu mă simt frumoasă, iubită și importantă!
poza danyydoor13

danyydoor13

Varsta:
67 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Ramnicu Valcea,
Romania 
ce sa spun ca lauda de sine,.... miroase a primavara?
nici fat frumos calare pe toiagul fermecat da nici.........
asa ca uita-te la chipul tau in oglinda , si doreste-ti ceva asemanator tie
poza dumitrubuc

dumitrubuc

Varsta:
63 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
caut femeie relatie de prietenie de lunga durata
poza Iulian63

Iulian63

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Alexandria,
Romania 
Sunt o persoana sociabila si cu un simt al umorului bine dezvoltat. Doresc sa intalnesc o femeie care sa fie sincera si sa ma aprecieze.