Regulament
Bloguri

Review Lifebeat by Medion

Deoarece am primit niste mesaje in privat cu intrebari cand voi scrie urmatorul review despre anumite produse azi revin cu un blog-review.
Ce produs avem azi? Castile de la Medion Lifebeat.Au o culoare verde deschis dupa cum se vad in poza.Scrie pe ele Lifebeat dar sunt fabricate de cei de la Medion.De aici si toata denumirea Lifebeat by Medion.Le-am cumparat din Germania chiar de la Lidl.Ma indoiesc ca le veti gasi in Romania.Oferta celor de la Lidl difera in mare parte cu cea din Romania.
Ok dar sa revenim la castile audio Lifebeat.Le-am cumparat cu aproximativ 30 euro cum ziceam de la Lidl.
Se aud super.mai am niste casti de la Fujitsu dar nu se compara cu cele de la Medion.Au bas plus sunetul este clar , materialul din care sunt fabricate este foarte bun.Nu stiu daca husa neagra care vine la urechi este piele sau nu dar deloc nu a crapat.Ok am avut si grija de ele.Mai ales daca au fost cumparate din banii mei batting eyelashes
Daca doriti niste casti pentru PC sau tableta cumparati-le pe cele de la Medion sunt foarte bune iar pretul este accesibil asta in cazul daca le veti gasi in Romania.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bore nu am chef sa imi vad mecla pesta tot laughing