Regulament
Bloguri

Sistem boxe 5.1???????????

Ale mele dupa cativa ani incep sa pice .Nu mai merg asa cum mergeau cand erau noi.Am vazut un sistem 5.1 nu zic site*ul , unei marci Gembird.As vrea sa stiu daca stiti ceva de marca asta.Daca nu ceva recomadari.Daca imi plac facem un party la mine.
Iar pentru curiosi/curioase relatia mea cu iubita mea merge ceva mai bine. smug

https://youtube.com/watch?v=bvC_0foemLY
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
P. S. Raportul dintre cel mai puternic sunet și cel mai slab, perceput de urechi, este de 120 dB.
Diferența minimă dintre două niveluri de intensitate sonoră, percepută de urechi, este de 3 dB. Ceea ce conduce la percepția diferenței de intensitate sonoră la o variație a distanței până la boxe de 12%.
Acestea sunt valabile pentru un auz normal și se pot testa într-un laborator ORL.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, poți afirma că audiția la căști nu e de cea mai bună calitate, dacă nu ai avut căști de bună calitate. Afirm cu tărie că audiția la căști este superioară celei la boxe, fiindcă, printre altele, urechile nu (prea) percep sunete "suplimentare", zgomotul ambiental fiind mult atenuat.
Afirmația că auzi cu aceeași intensitate sunetele provenite de la boxe situate la distanțe diferite este falsă, încălcând principii elementare ale fizicii. Poate că o persoană nu sesizează foarte bine diferențele de intensitate sonoră, dar dacă percepția "absolută" nu ar depinde de distanță, ar însemna că s-ar auzi la fel o boxa, indiferent dacă ești situat la un metru sau la un kilometru de ea.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Atipic, sincer m-a deranjat formularea cu "laptariile bifonice".
Un sunet înregistrat corect cu microfoane stereo de bună calitate, poate fi perfect ascultat cu căști de bună calitate. Nu de alta, dar nu aveam decât cei doi "traductori" de sunet: urechile.
Cu căști bune, la care urechea să fie "îmbrăcată" complet, fără a fi incomodat pavilionul de configurația castilor, percepi perfect situarea în spațiu a sunetelor, nu doar stânga - dreapta ci și față - spate.
Există sisteme audio care permit utilizarea simultană a mai multor căști.

Un defect major al audiției 5.1 constă în faptul că, în funcție de poziția boxelor, audiția perfectă se rezumă la un singur punct din spațiu, ceilalți auzind, în mod normal, mai puternic sunetele de la boxele mai apropiate de ei... Deci o sesizare diferită de cea naturala.
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru o inregistrare stereo si sistem de redare stereo degeaba ai sistem de amplificare quadro. Daca ai un sistem de redare quadrofonic, atunci da, trebuie boxe quadrofonice.
https://en.wikipedia.org/wiki/Quadraphon … sound
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deci pot spune că sunt un tip conservator !!loserlaughing
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Raportul preț/calitate mi se pare criteriul cel mai important !!....căt ajungem să plătim pentru o pereche de boxe !??laughing
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Era sa uit o melodie care azi am ascultat-o mai toata ziua.The Crystal Method chiar sunt cool.

https://youtube.com/watch?v=x4fgGZEggxE
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mersi! Cred ca am sa merg totusi pe Creative sau Logitech.
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alina, subwoofer (basul) are doar 18 wati. Cam putin pentru o petrecere. http://emag.ro/boxe-5-1-gembird-48w-rms- … 3BBM/

Ce am recomandat eu este un excelent raport pret/calitate. Subwoofer de 40 wati plus doi sateliti a cate 15 wati. Frecventa de raspuns 35 Hz - 20 kHz pe bune si nu pe povesti. Totul la pret de 389 lei. happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
atipic cauta pe net Boxe 5.1 Gembird WCS-YF-501.Spune ca sunt imbracate in lemn pentru acustica mai buna.Iar despre firma scrie pe siteul lor ca ar fi ceva europeana cu istorie din Olanda..La boxele astea m-am referit ca mi se par calitative.Sau nu sunt?