Regulament
Bloguri

Un raspuns concret!

Ok am vazut ca sunt blocata pe un blog mai jos.Foarte bine e dreptul userului sa ma blocheze ii respect decizia daca asa a considerat ca e mai bine...
Dar .. vreau sa raspund acelui blog legat de viata grea in zidarie si pt el dar si in general.
Despre zidari si nu numai.In primul rand consider ca toate meseriile sunt frumoase.Au si partile lor naspa in care este riscul sa iti distrugi sanatatea dar si mental.
Zidaria ca meseria stiu doar ce am vazut de pe margine cum unii fac ziduri din caramida si ciment etc.Treaba lor respect pt ei daca isi fac treaba cu placere cum ziceam fiecare meseria e de laudat.
In al doilea rand consider pe zidari niste bisnitari.De ce bisnitari? Deoarece hapsanii de ei lucreaza in mare parte la negru! Aia fac!! Adica nu dau chitanta pe munca lor.Raman cu banii in buzunar.Ca isi distrug sanatatea e problema absolut a lor.Nu eu i--am pus sau altcineva sa aleaga munca asta.O fac pe riscul lor.Si macar daca ar lucra bine dar cred ca toti lucreaza superficial.Rau sau foarte rau.
Daca consider ca trebuie facut statuie pt ei consider ca nu.Acest blog e doar parerea mea personala despre zidari.Si am dreptul sa o zic.Daca se supara cei din zidarie? Putin imi pasa.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ups...Pisi iar nu mai poate de grija mea. Ce-ar fi daca ti-ai vedea de-ale tale? Observ pe bloguri ca tot ma pomenesti sau arunci acusoare. Chiar nu poti dormi noaptea de atata grija?
poza DrLoveee

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai ce mai astepti?...pe Dorel?happy)))
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
io știu? o să merg să verific...big grin
poza DrLoveee

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si?....d-aia nu mai ninge in suediatongue
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
las că mă atacă dl și pe mine că mi-am permis să îl critic sintactic
poza DrLoveee

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisi, trage aet in piept....respira...dedchide o bere rece si relaxeaza-tehappy...nu te mai agita atat ca nu vei schimba nimic in tagma doreilor...happy
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Love, am zis deja acu 1 săpt la un blog al unei nefericite ce lăuda ea spania în defavoarea româniei: fiecare etichetăm urmare experienței proprii, acu dacă eu am întâlnit 10 proști din meseria asta, cum pisici să îi stimez? să vină dle unu dovedit să îmi arate că mă înșel. uite tot amân de 1 lună cu baia că mi-e groază de dorei,
posibil din exp nașpa mulți vor spune că avocatul îți ia pielea de pe tine, dar nici cu meșterul de românica nu mi-e frică....și cel puțin avocatul folosește gel de duș și bere la sticlă nu la pet...
poza DrLoveee

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
Incurcate sunt itele meseriei asteia!..Pisi....tu ai lipici la Dorelhappy))))
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Să mă dumiresc și eu. Ink a făcut un blog pt că a fost blocată de intersant, ce lăuda meseria de zidar? deci Ink are și neuroni, iar intersant e zidar? worriedintersant vrea să iubim zidarii?laughingolling on the floor vai!!!!!!!!!la experiența mea de anul trecut să nu aud de așa ceva. 4 echipe mi-au spus 10 lucruri diferite, voiau ff mulți bani, voiau fix materialele x sau y, deși eu credeam că z e mai bun....lenea cât casa, dle noi nu cărăm moloz, da cine vrei mă, mama? dle, să nu mai răzuim pân la placă, să punem rigips...e na, de ce, că îți e lene? dle savana e the best și pt pereți, aia cu teflon, ciuciu aia nu se poate pigmenta....dle io vreau oskar ceramic din reclama cu mîța, da dar noi nu știm să dăm cu aia....angry aaa păi vreți și ușile schimbate, nu știm din astea... când în sf am angajat unu, a dat 1 zi apoi cică lipsește și el în wek că se duce la o nuntă în jilava și să îi dau și niște bani avans, că vine el pe luni, marți....uite așa l-am dat afară și pei ăsta și cu dorința de a-i da un ciocan în cap.....am tras aer în piept am dat o fugă în grecia și la întoarcere am apelat la un amic să îmi găsească unii să nu îi bat.
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
deci cum ma? happy))))))))))))))))))))))) despre zidari si nu numai - de inkubus. este magnific happy dincolo de cuvinte. nu mai pot citi mai departe, am lacrimi in ochi. de ras. bai, ti-am zis, daca nu existai, trebuiai inventata happy))))