Regulament
Bloguri
Ma enerveaza o chestie si anume oamenii care vorbesc prostii.Multa lume vb prostii dar cel mai enervant e sa auzi ineptiile unor persoane care sustin sus si tare ca exista putere paranormala si ca ei au vazut asa ceva.Nu zic ca nu ar exista asa ceva.Poate este dar mie personal nu mi-a intamplat.Dar sa auzi ca vezi bine cineva mergea cu masina si din sens opus apare o masina din alta epoca sau ca niste ciuperci tot aceasi persoane ii vobesc sau ca in niste pietre exista o putere extraordinara care vindeca gripa asta nu cred!!!!!!!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
@abstractM ai o mica mare problema atunci
@McLeons nimeni nu-i perfect si nici nu am zis asta vreodata dar asa ceva ce zice mosulica e o aberatie.Ca el crede asa ceva e treaba lui dar eu imi permit sa spun parerea mea personala.E dreptul meu.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Adanna exact prieteni imaginari.Nus de acord cu tine.Ori e neagra ori e alba dar nu ca poate si cu daca s-au intalnit intr-o barca.
@Neatza Ionel, eu personal nu zic ca nu exista dar cred cand sunt lucruri concrete
@Spring eu la asta ma gandeam ca bizonii aia cu BMW de care povestea nenea s-a intalnit cu o masina de epoca care era la plimbare dar nu ca era dintro alta era.
@McLeons esti amic cu mosu ala?
@Allien tu vezi dead people nu-i asa?