Regulament
Bloguri

Castelul din Hunedoara

Am fost cu ceva in urma in vizita cu prietena mea la Castelul din HD.Drumul Cluj-HD a fost unul foarte bun am fost intr-o sambata.Traficul fiind unul fluid nu au fost probleme deosebite.Decat niste isteti care mi-au mancat praful de Alfa Romeo a mea cool
Ok ajuns la castel, pana la el prin orasul HD peste tot culmea, indicatoare care arata incotro este castelul.
HD arata binisor dar in sine sambata cand am fost a fost cam pustiu.Poate daca e cineva chiar din orasul HD sa confirme daca tot timpul e asa.
Inainte sa ajungi la castel este o parcare special amenajata in care pe langa ca gasesti loc de masina generos mai sunt chioscuri si WC.
Ok de la parcare pana la castel e o straduta mica care spre surprinderea noastra era super curata si bine amenajata.Chioscuri care erau pline cu suveniruri erau dea lungul stradutei.
Castelul... pana sa ajungi la el este un pod lung de lemn , privelistea este una superba a castelul in sine si a zonei.Am trecut podul acolo ne astepta la intrare in castel o casa de plata a taxei.Noi am prins niste elevi care erau cu profesoara lor dar au fost draguti si ne au lasat in fata si nu am mai asteptat.
Curtea este una destul de maricica curata si cireasa de pe tort a fost niste personaje, angajati imbracati in stil medieval.Camerele asa in mare nu stiu daca au fost restaurate sau nu dar au fost parca foarte putin atinse de timp.
Destul de horror a fost camera torturii care pe langa aparatele alea de tortura mai erau niste papusi care parca era reale .Eu si prietena mea dar si ceilalti vizitatori ne-am speriat e unul din papusile alea dupa niste gratii care pana sa ajungi acolo este un spatiu asa stramt si te trezesti cu ala fata in fata si mai este si o umbra in spatele lui de zici ca e real
laughing

https://youtube.com/watch?v=KDxJlW6cxRk
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inkule,
Si eu imi doresc tare mult sa vizitez castelul.

happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
McLeons la mormantul lu Boca nu stiu daca il voi vizita am auzit ceva si nu mi-a placut .Nu intru in detalii
Hellen esti o mare draguta sa stiikiss