poza membru
Regulament
Bloguri

Barfa secolului.

Ok cineva din amicele mele mi-au zis ca o preoteasa din zona a facut pneumonie si a trebuit internata a fost destul de rau .Subiectul nu e vorba de doamna preoteasa de raceala la plamani, ci de viata ei cu domnul preot.Domnul preot se pare ca este un tip deosebit de posesiv care o poarta peste tot.Aici vorbim de munca pe teren unui preot.Intrebarea de 1000 de puncte este de ce acest preot se comporta asa cu sotia lui:Gelos din fire sau posesiv???
Din alte surse pe care le am se pare ca preotul asa de hapsan este de cand e post nu lasa copii care sunt micuti sa se atinga nimic de mancat.Daca e post atunci sa fie post negru.
Nu stiu cat de normal e asta poate cineva care are in familie preot sau preoteasa sa ne spuna daca in toate cazurile e asa.
Am vazut-o pe acea preoteasa de care va spuneam acum cateva zile in oras si arata jalnic.Ok a avut pneumonie dar totusi....arata jalnic total neingrijita.Oare de ce sta cu cineva ca preotul aspru???
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata!happy

O saptamana minunata!good luck

coffeecoffeecoffeecoffeecoffee
poza iondrago604

iondrago604

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ionele,de unde ai scos asta cu divortul ca nu se poate ? esti informat gresit,divorteaza si gata,el isi pierde dreptul de a profesa si la revedere,,,,,,
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poate se iubesc...