Regulament
Bloguri

Doar Trei

Ok people! M-am hotarat sa scriu despre 3 doamne de pe sectiunea bloage.As fi putut sa scriu desigur femei dar pur si simplu nu pot deoarece le respect.Imi plac de ele ,deoarece sunt niste persoane de o calitate inalta.Si anume bunul simt.
Prea mult bla-bla si vreau sa trec direct la subiect.Angel, Coana si Alessa.
Despre fiecare vreau sa scriu cate ceva.Pe toate 3 le cunosc de ceva timp iar intuitia mea niciodata sau mai bine zis de foarte putine ori a dat gres.Toate 3 doamne pe care le-am pomenit sunt niste persoane de o finete si un bun simt nemaipomenit.
Hai sa o iau prima data pe Angel.Este o tipa foarte draguta.Deci chiar ii admir chipul si i-as da maxim 30 ani.Are 2 ochi ca niste perle hai sa zic culoarea neagra.Parul lung si chipul pe care il are imi inspira cel putin mie optimism.Este si o mama de nota 10(zece) , are grija de copilul ei exact cum ar trebui sa fie toate mamele.Este dedicata copilului ei.Trebuie apreciat asta.Ce mai imi place la ea ca nu este genul sa ii placa abureala se poate vorbii cu ea direct la subiect.E o femeie matura.
Coana.Ce pot zice de Coana? De cate ori o vad pot zice ca este o sora mai mare actritei Charlize Theron.Nu stiu de ce dar asta imi inspira de cate ori o vad.Am vazut recent filmul Mad Max cel nou 2015 si când am vazut-o pe Theron am gandit Coana poate lua locul ei la o adica laughing
Gata cred ca am scris prea mult despre Coana cum arata.Despre ea ca persoana acum.E o tipa extrem de cool! Yeah! Daca stai si o deranjezi iti spune in fata fara prea mult tam-tam.E verticala in gandire super matura .Este si o prietena foarte buna nu numai cu mine ca pe urma sa ziceti ca ii ridic statuie cumva.Nu!! Tipa daca te intelegi cu ea este fidela.De aceea o apreciez pentru asta.Vreau sa completez si despre Angel si ea este o prietena buna si iarasi ajuta la nevoie.
Alessa.Chiar daca nu mai prea mai este activa de ceva timp sau nu mai prea scrie eu o cunosc de aprox 3 ani si ceva.La inceput ne mai certam , ne impacam iarasi ne certam dar de la o anumita perioada ma inteleg bine cu ea.Mama apoi o femeie cu coloana vertebrala in ceea ce priveste cum gandeste o respect.va spun celor care nu o cunosc ca este o femeie exceptionala.Daca ajungi sa te impaci cu ea iarasi te va respecta.Mai este si super transanta in sensul ca ai gresit ti-o zice in fata sa te corectezi.Mie mi-a atras de cateva ori atentia ca am gresit si m-am corectat.Stiu ca acum are ceva probleme de sanatate ma rog pentru ea sa depaseasca momentul.Daca are ceva intrebari legat de medicamente etc stie ca se poate baza pe mine.Sa nu uit:E o femeie frumoasa.
Toate cele 3 doamne de care am pomenit au inca sex-appeal.
Sa nu credeti ca am scris blog sa ma pun bine cu ele sau mai sunt carcotasi care vor zice : Ce ca Inkubus a scris de bine 2 moderatoare si vrea sa se puna bine pe langa ele.!! Cine care ma cunoaste stie ca sunt extrem de directa si daca vreau sa o spun in fata poate sa aibe orice functie ca nu ma feresc sa o spun!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
@tardigrade Trage aer in piept, (re)citeste regulamentul, si te rog sa comentezi la subiect blog, nu la cum fac moderare. Nu e prima oara cand te erijezi in avocatu' altora p-aici. Is majori, lasa-i sa-si poarte solo de grija. Multumesc.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu imi mai zice Tardigrade ce inseamna expresia aia da-o naiba laughing Las-o balta deja ma gandesc ca e o chestie aiurea ceva laughing
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu am cum sa intreb un barbat de asa ceva deoarece cred ca e ceva aiurea din moment ce nu vrei sa imi zici acum.Iar de iesit , ies cu una divortata care are 2 copii laughing
Nu ies cu amici laughing
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tardigrade chiar nu inteleg ce vrei sa zici cu inmuiatul laughing Eu imediat ies in oras daca vrei sa imi zici acum ce este cu inmuiatul ala nu inteleg laughing omoara-mi curiozitatea
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ok Grun am modificat acum
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tardigrade dacă vorbim de femei cred ca nu este nici o diferență între mine și tine.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Grun stai o secundă să întru de pe laptop și ai alt titlu.
poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inkubuse, incearca sa dai un titlu sugestiv blogului pe care l-ai postat. Cred c-ai potential. big grin Multumesc.