Regulament
Bloguri

Idei si sugestii pt site

Salut! Am niste sugestii pentru imbunatatirea site-ului.Aici in cele din urma depinde de admin si moderatori daca doresc sa le puna in practica.
Prima sugestie ar fi de exemplu comentariile sa poate sa fie modificate de Moderatori.Adica daca cineva zice catre altcineva in cadrul unui comentariu mai lung ------Esti hăbăuc------ Iar Moderatorul gandeste ok e insulta nu se accepta , moderatorul sa poate edita comentariul respectiv.Pur si simplu sa modifice acel ceva care nu respecta regulamentul.Ok poate sa stearga tot comentariul moderatorul dar eu zic ca daca e si optiunea asta anumite comentarii pot sa nu fie sterse in intregime.Nu e o munca in plus pentru Moderator ci chiar o optiune.
A doua sugestie este vorba cand blochezi pe cineva .Persoana respectiva zboara automat in lista blocatiilor.Si daca vrei sa il deblochezi pe cine ai blocat trebuie sa cauti in lista blocatiilor.Si daca lista e lunga trebuie sa cauti.De ce sa nu fie si optiunea sa mergi la profilul blocat si sa selectezi deblocat.Mie de exemplu daca vreau sa vad pe cineva care l-am blocat nu vad decat Membru blocat si nu am alta optiune.
Ma rog asta ca idee aici iarasi depinde daca se doreste sa se puna in practica.
A treia sugestie e vorba de Doneaza! Ok stiu ca multi vor zice , cine naiba doneaza? Dar daca totusi cineva vrea sa zicem 1 persoana pe an sau mai multe.Daca se poate de ce sa nu fie?E o optiune chiar daca nu ar fi cineva sa o faca ar fi implementata si nu se stie cand apare cineva.
A patra sugestie ar fi , habar nu stiu daca se poate dar eu intreb.de ce nu este si un chat general sa cuprinda pe toata lumea care este online pe site?Sai ai optiunea sa intrii pe chat sau nu.daca vrei sa vezi cine este sa ai posibilitatea.Aici depinde de admin daca e realizabil el stie mai bine
A cincea sugestie este hai s apunem sistem de votare la BLOGURI.Fie sa fie sub forma de stele adica de exemplu sa votezi una pana la cinci stele ar da fain ca design si automat in functie de votare sa se faca calculul care e media.Sau daca nu vrem inimioare sau stelute sa fie sistem de votare ca la fiecare profil.
Cam astea ar fi sugestiile.Bye!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Salut Ionel! Stai linistit oricum din ce am zis nu se va pune in aplicare.Conducerea site-ului nu este interesata.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Acum după căt am învățat,studiat...fiecare !!
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mie mi-ar plăcea o femeie !!....să o "citesc" de jos în sus !!.....sau de sus în jos !!!...oricum își dorește ea ....
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Îți recomand căteva mișcări :

https://youtube.com/watch?v=5AgGqTO8Ego
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Apropos...Tina ,ce înălțime ai ???...să vedem ce ofertă de "modellatori" ar fi pentru tine ???....
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina...de prinzi vre-un leșinat, poate-ți face vre-o reducere !!!.....dar nu trebuie nici tu să ai prea mari așteptări !!....
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina...în viață nu contează ambalajul , ci conținutul !!!....dacă simți nevoia să fii "corectată" poti lua "meditații" în privat !!!....
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
laughing
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cobradera laughing lasa-l pe Ame

Ceva pentru tine: ” Cobra as vrea sa bem impreuna un vin rosu pasional deseara apoi sa ne imbratisam la caldura unui semineu.Ne putem saruta apoi si putem degusta capsunitze cu frisca chiar de pe bustul meu si apoi facem dragoste toata noaptea”
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
In loc de donatie, eu propun un schimb. Un schimb prin barter! Poate eu am ceva, ce-ti lipseste tie, tu ai ceva, ce imi lipseste mie.
Ne intalnim si ne punem de acord cumva! tongue