Regulament
Bloguri

Blackjack

Problema este in felul urmator: platesti o asigurare auto lunar sau trimestrial sau 1 data pe an.Casco.Casco asta presupune ca tu ai masina asigurata in caz de accident chiar daca produci tu accidentul.E doar un exemplu cat de importanta este aceasta asigurare....
Dar... asta e doar teoretic.

Anm vb cu firma mea de asigurari Provinzial legat de parbrizul masinii mele.O piatra l-a crapat destul de tare iar estetic nu imi place.
Nah si faza e ca acestia de la asigurari au zis ca imi repara masina mea dar asta presupune ca eu sa platesc dupa reparatie mai mult pt asigurare.Dar nu mi se pare normal!! Pt ce mai sunt atunci asigurarile daca nu când este nevoie!?
In fine, un domn m-a sunat azi de la asigurare ca totusi se poate obtine o reducere substantiala in caz de tarif.O sa vad ce si cum ce hartii vor trimite etc poate in cele din urma imi repar singura masina..si renunt si la asigurare casco sa raman doar cu cea de baza!!!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
same_me ceva pt tine https://youtube.com/watch?v=xVKGXgHDMvQ

Spring, nu am mai schimbat-o.Si nici nu cred ca o am sa o schimb.Nu stiu daca raman sau vin inapoi in Ro de aceea nu ma bag in costuri inutile.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mersi same_me!! Esti de treaba
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Silver, stii faza ca doamna care m-a refuzat a zis ca vezi bla bla doar nu platesc casco doar pt un parbriz happy)
Faza pozitica ca totusi ar fi o varianta ceva discount mi-a zis un domn tot de la aceasi asigurare.O sa vad ce dracului imi vor impune daca imi folosesc casco.Sau sa platesc din banii mei
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Spring de când sunt aici am avut aceeasi masina.Habar n-am dar cred ca nu e legat de ghinion ci cam toata lumea are cheltuiala cu masinile.