poza membru
Regulament
Bloguri

Viata in familie

Viata in familie pe langa ca reprezinta o viata in care te bazezi pe cealalta persoana, mai este si ceva in echipa.De ce?
Sunt diferite responsabilitati pe care fiecare membru al familiei trebuie sa duca mai departe.Avem mama care trebuie de la prima clipa a zilei sa vada ce face copilasul.Daca s-a trezit, daca s-a spalat pe dinti , daca s-a imbracat si daca a mancat.In familie mama este cea care trebuie sa simta daca copilul este fericit sau nu.Trezitul de dimineata pentru copil poate sa fie cu draci in sensul ca nu vrea sa mearga la scoala sau gradinita sau super happy daca stie ca merge in parcul de joaca.
Buba daca ar fi doar astea atunci nah ca mama nu ar fi asa de complicat dar când copilasul are de exemplu dureri in gat sau ies dintisorii deja pe mama o poate apuca dracii happy)
Ok la copil pot apare diferite problema ca de genu aspectul varstei.Copilul creste.Ce are nevoie ? De haine si astea trebuie sa fie in ton cu moda actuala.Daca vede la alt copil ceva mai stralucitor atunci automat vrea.
Apoi daca ar fi sa deschidem si capitolul mancare ajungem la alt capitol care putem sa il impartim in multe subcapitole si asa mai departe.
Satisfactia e pe care o ai e ca prin acel copil stii ca o parte din tine se transmite mai departe stii ca odata cu acea parte stii ca si tu mergi mai departe.
In viata de familie avem si vacantele care pe langa ca au si avantaje in sensu ca se poate impartii cheltuielile in 2 se pot si impartii acele responsabilitati legate de copil pe langa faptul ca acea mica creatura poate devenii dintr-o data extrem de multumita ca apoi sa devina nemultumita dar shit happens pana la urma se pot intampla si alte treburi neprogramate.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cristian tu ai copil?
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Prea complicat - daca n-ai zloti pt o bona, pt o scoala faina etc mai mult te chinui si pe tine si pe plod.

N-ai nevoie de nici un sprijin in fapt, ai nevoie de stabilitate materiala, de un anumit nivel pe linia asta iar restu-s povesti cand exista bunastare caci poti "cumpara" orice tip de servicii.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimi!happy
Un copil este o responsabilitate uriasa,Ink.
Oamenii au tendinta de a privi la modul,,siripos,,...cum vezi in filme: se naste ,il pui la san,adoarme si gata! Creste de la sine,ca floarea in pamant!
Nu este deloc,deloc asa!
In primul rand,trebuie sa ai pe cine sa te bazezi,sa stii ca partenerul/a iti este aproape ,pt ca mereu intervin diverse.
Apoi,trebuie sa fii constienta ca,vei fi pe locul doi,vei face totul pt ,,micul pui,, ...vei cantari toti banii in pamperdi,te vei gandi ca nu vei mai merge anul acesta in Egipt,vei amana pt la anul sau,e posibil sa- ti permiti,financiar,dar sa - i fie,Doamne fereste ,rau,micutului,taman cand esti cu bagajele la usa...
Ehehei....
Ink...
Gandeste- te bine...
Si,sa fii sigura ,ca ai pe cine te baza...asta,nici dupa ani nu poti cunoaste un om,dar,macar intuiesti!
Succes,draga mea!
happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
tina, una din obiectivele mele de viitor ca pana la varsta 30 ani sa am un copil.Mai sunt 3 ani happy)