Regulament
Bloguri
Avand in vedere ca in ultimile zile apar diferite zvonuri legate de userii de pe matrimoniale.Nu in ultimul rand domnul Star care este plecat de ceva timp in Italia la munca, isi face timp sa scrie care un blog sperând ca poate se poate justifica o cauza cu cele intamplate pe matrimoniale de ceva timp.
Si acum doamnelor si domnilor sa trecem la subiectul initial al zilei.Cazul mega bomba in exclusivitate pentru dumneavoastra: Cazul Donkey!!!
In primul rand cine este Donkey? Chiar aceasta intrebare face parte il ultimile zile dintre subiectele fierbinti legat de disparitia fulminanta a lui Donkey.
Donkey din cate stim este un barbat in varsta de 30+ care a avut un cont extrem de controvesat pe matrimoniale.ro! Acesta de regula dezbatea diferite teme pe care doar anumite minti luminate puteau cerceta si intelege despre ce vrea Donkey sa explice.
Problema legata de Donkey, si de ce este atat de inexplicabil, este tema userului noway , anais si alte persoane precum Cristian1980 sau Inkubus!
Se pare ca Donkey a detinut sau detine mai multe conturi pe care in mintea sa diabolica le controla ca sa streseze oameni blanzi pe matrimoniale precum Star!
Dupa cum vedeti Star si-a lasat plete, defapt nimic nou, lucreaza cu spor in Italia.Amedeux un alt user care este cunoscut prin padure ca mare consumator de ceai si tuica , nu mai poate face nimic deoarece toata ziua dezbate subiectul initial Donkey!!
Asadar parerile sunt foarte impartite.Multu useri a site-ului matrimoniale sunt intr-o ceata deasa prin care nu se vede nimic!! Donkey sa aibă mai multe conturi?
Userul High_fidelity sa fie chiar fratele de cruce a lui Donkey? Donkey defapt sa fie chiar adminul sau Donkey este doar o victima colaterala a unui plan diabolic pus de nimeni altul suflet_mare?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
_StaR_, tu esti clasicul baiat ce are joburi din cand in cand, cand are chef caci nu isi gasi "vocatia" in ceva, iar in rest banii vin de la parinti pt viata asta de huzur cu accente nomade happy

O sa iasa din tine atitudinea asta cu varf si indesat cand n-o sa mai ai zloti de la parinti si o sa muncesti orice si oricand pt a fiinta pe terra.

Momentan ai prea multa energie vitala ce se pierde in van cu tot felul de bravade si incercari de a iti impune parerea ta ca fiind cea mai importanta.

O sa iasa ele din tine, vei vedea ca nu esti de neinlocuit si toate povestioarele astea pe care le-am trait multi dintre noi la varste ceva mai mici ce-i drept.

In realitate nu-i pasa absolut nimanui ce te doare pe tine sau ce vrei tu, in afara de mama ta, insa jocul asta al tau, candid cumva, aminteste de Egoul de copilas rasfatat, si place, caci asa e natura humanoida happy

Insa cand viata te va rupe de stilul asta inchipuit mefistofelic al prea plinului de forta vitala, vor fi luni funeste pe la tine pe acolo si nu va mai mere sa te caiesti decat pe pielea ta.
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
E clar happy))
Starul se plictiseste si are chef de chatuit cu webcam cu cat mai multa lume, asa ca ii acuza de toate balariile si ii incolteste ca sa se arate...
matrimoniale - membru fara poza

keno

  • Publicat Acum peste 2 luni
Accesati optiunea ..simpla..Face to face !!! simple the best !!!! irelevant daca unii au un cont ori zece !!! stuppid people raman ttot prosti cu 10 ORI 100 CONTURI !!!!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Star daaaa! Defapt eu sunt Donkey nu High_Fidelity !!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
high_fidelity vezi ca si eu am folosit pe alt blog --OMG- .Deci in consecinta noi suntem una si aceeasi persoana happy)) Astea dupa mintea altora.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca/i fara delir galopant,dragoste pura si quarci...nu/i tot aiabig grin
Atentie!!!
In aceeasi propozitie,musai!olling on the floorolling on the floor

Don,te salut,stiu ca astepti!olling on the floorolling on the floorkiss