poza membru
Regulament
Bloguri

Review KLEBER Quadraxer

Ok azi m-am decis sa scriu un review pt KLEBER Quadraxer .Masina mea e incaltata cu aceste anvelope all seasons de ceva timp.All seasons inseamna adica atat pt vara dar si pt sezonul rece.Practic nu mai ai bataie de cap ca trebuie sa schimbi setul de vara cu cel de iarna sau invers cand sunt schimbariile climatice.
Aceste anvelope le-am pus pe masina anu trecut, le-am cumparat prin octombrie chiar din Romania.A costat 460 lei una bucata, masina atunci am incaltat-o cu 4 bucati noi.
Inainte am avut tot Kleber dar Krisalp(sau ceva de genu, tot all season).
Masina chiar daca am facut ceva km inca au profil bun , inca nu am masurat cat mai este din profil dar asa la vedere cred ca mai tin inca cel putin 1 an.Cu masina circul zilnic.
La drum intins masina e destul de silentioasa dar nu asa cum ar fi niste anvelope doar pt vara.Masina pe carosabil uscat e foarte stabila.In schimb cand asfaltul umed am simtit ca usor poate sa alunece, aderenta nu fiind extrem de buna.Asta binenteles la manevre rapide.
Iarna masina chiar nu a facut nici o supriza cand pe asfalt era zapada sau usor polei.Inca o data repet nesiguranta am simtit-o doar pe asfalt umed fara polei.
In principiu aceasta marca e una la nivel mediu dar care isi face treaba bine daca nu ai pretentii super sportive.La masina anvelopele sunt 205/55/R16.
Daca aveti intrebari ma puteti intreba.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Elika, imi cunosc masina deoarece am tot schimbat la ea happy)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
hey Radu happy)
Ionel va trebui sa stea la okazie happy)