Regulament
Bloguri

Blaupunkt

In ultimul timp mi-a tot facut 'figuri' cd-playerul in masina si am zis ca e vremea sa il schimb.Era unul cred de cand masina , citea cand vroia cd-urile.Ok am fost la service am devenit o clienta "fidela' in ultimul timp happy))
Am ceva costuri cu masina.Dar cand nu am?
Si mi s-a schimbat mp3/cd player.Aveam Blaupunkt si mi s-a pus in masina tot Blaupunkt.Toata distractia m-a costat peste 200 euro ( ohe yeah intr-un moment super-not! )
I-am intrebat de ce mi-au pus asta si costa atat si au zis ca trebuia sa puna ceva la fel sa respecte "traditia" daca era tot aceeasi marca.
Merge bine, are culoare albastra cand este aprins e destul de fain.Am vazut in manual ca este inclusiv si limba romana.Asta da treaba! happy))
Ce simt doar un gol in ...contul bancar.Ok am digerat treaba trecem mai departe si peste hopul asta!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Honey tu cu mgm va potriviti ca 2 picaturi de apa.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Qilinuldejadnici nu am stiut ca italienii fabrica cd playere pt masini.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si chiar se aude bine chiar mai bine decat cu cel vechi , pana la urma e normal doar e mai nou.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai oameni acum chiar nu mai conteaza ce s-a pus la masina mea.Deja am platit si asta e.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ashanti, din ce partid politic faci parte? Intreb pentru ca iti apreciez verticalitatea
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Trestiile sunt de apreciat! mereu sa inclina dupa cum bate vantul winking
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Omul vede si simte ce se intampla; nu sta sa analizeze traditii sau dezvoltari; el, ca orice afacerist vede doar resultatul. Si daca un cui in sprala tin emai bine in lemn decat un cui traditional, il va alege, din experienta, rudimentara, pe cel in spirala. Nu se gandeste nici tamplarul nici dulgherul la frecare, torsiune sau alte cele; tine mai bine? da! deci e mai bun!
Fondate sau nefondate...acum 500 de ani TOTI STIAM ca pamantul este plat si ca aia de pe partea ailalta cad ca mustele. Ca asa ni se spusese. Acum 110 ani toti stiam ca nu se poate face ceva mai greu decat aerul care sa zboare; pacat de nenea Coanda care a facut motorul cu reactie si i-a facut pe toti sa il declare un tampit; deh, ca si acum era roman...acelasi tratement il avem de peste 100 de ani din partea celor "destepti" si noi tot ne scuipam unii pe altii pentru ca nu avem incredere in ala de alaturi. Pana acum 10 ani nici un "superdotat occidental" nu a inventat si patentat sifonul dintr-o sticla de cola sau ceva carbogazos ca parea ceva rudimentar si primitiv; pe urma au descoperit si ei ca un PET tine la 10 atmosfere.
Pana acum 6 ani nici un "supradotat occidental" nu s-a gandit ca un program "rabla" poate stimula de la vanzarea de masini noi, la productie, la reducerea poluarii si la crearea unei baze de metale feroase ce se pot exporta sau transforma in otel; si daca ii pui mai mult zinc si carbon si e gata! daca ii mai pui si vanadiu scoti scule de inalta performanta si rezistenta. Dar deh, noi suntem ca doctorii: na dam in cap unul celuilalt in loc sa facem ceva impreuna; de asta de 100 de ani stam pe loc si doar cautam cizmari care sa faca varfurile de la pantofi mai ascutite si mai rezistente.
Si, chiar de ma vei contrazice, cat de incapabili sunt romanii, daca nu era Saligni nu exista turnul Efel.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si daca in 70 de ani nu ai putut sa faci o sabie de samurai, un Toledo, ceva...ia-te frate de facut caiele pentru potcoave, ca nu e vocatia si nici domeniul pe care sa le stapanesti!
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Amedeux, tie chiar iti place sa fii Gigi contra? happy)
Daca tot le stii pe toate, spune-mi, ca oricarui muritor de rand ce nu se poate ridica la valoarea ta suprema, de ce fidelitatea unui sonny este mai buna dacat a unui blaupunkt.
Nu de alta, dar rudimentarismul T34 a batut la fundul gol si pantzer 4.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da ies imediat.Nu inainte sa ascult muzica.

https://youtube.com/watch?v=rgs7bBhZ9bE