Regulament
Bloguri

Chocolate

In viata sunt etape care trebuie sa le treci altfel ramai acolo.Sunt momente in care te gandesti care este cea mai buna varianta , care este cea mai buna cale de a tintii acolo unde vrei.Cateodata sunt probleme care te fac sa te intrebi: Merita sa mergi mai departe?
Vrei sa dai inapoi dar in acelasi timp ceva nu te lasa sa renunti.In viata lucrurile pot fi bune sau rele.Combinate nu este posibil decat cand este etapa de tranzit dintr-o stare de bine in rau.
Te lupti sa ajungu la destinatie dar cateodata apare acel ghinion si te intrebi de ce ti se poate intampla doar tie.Sa fie un nenorocit de test sau este o belea care se repeta treptat sa te aduca in stare de depresie.Banii acum poti sa ii ai si pe urma nu.La fel si in dragoste te gandesti ca ai gasit pe cineva care poti forma un intreg dar poate fi doar aparent momentul.
Acum depinde si de la persoana la persoana.Te poti cali sau te poti inmuia.
Serviciul e un big shit sunt niste luni promitatoare si pe urma totul se poate spulbera intr-o secunda.
Intrebarea vine: vrei sa cotinui mai departe sau te opresti.Ceva nu te lasa sa renunti ceva te macina si vrei sa mergi mai departe.
Te gandesti ca esti aproape de victorie sau in punctul opus ei..
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Da6996

  • Publicat Acum peste 2 luni
Clar..intotdeauna merita sa mergi mai departe, iar daca simti ca ceva nu e in regula, trebuie sa elimini obstacolele.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord, pentru multi e adevarat ce spui; intai pocneste si apoi iese...restul; spune asta celor care au uitat sau nu mai au sansa de a fi normal sa mergi la wc. Crede-ma ca am auzit de multe persoane carora le ies ochii din orbite si au un fel de orgasm cand se aude pleosc si se simt eliberati de "stres".
Stiu ca ai comentat pe blogul despre care spuneai si chiar a fost un comentariu bun, doar ca acum se numeste "fara titlu"
Nu ma intreba ce si cum si de ce? ca nu are sens acum.
A fost si esta ceva ce multi citesc, unii inteleg, dar majoritatea aleg sa taca. Oare se merge pe zicala romana ca tacerea e de aur, sau este doar o oglinda in care nu vrem sa recunoastem ca suntem noi, ca ce vedem este real, fie ca ne place sau nu.
A face introspectie prin exteriorizare inseamna sa accepti ca nimeni nu e perfect - ar fi imposibil - ca paranoia este noul trend in materie de eu sunt Zana X sau eu sunt unicul Adonis.
Cat despre cordon bleu...creezi confuzie in randul multora! asa ceva se mananca doar in rastaurante bune; intreaba 100 de femei cum se face si iti vor spune ca doar un chef de restaurant il face bun; pune apoi a doua intrebare: stii cum functioneaza internetul? si, capac peste toate: ti-ai dori sa incercam sa il facem impreuna? Crede-ma ca vei fi surprins de ce raspunsuri vei primi!
Si surprizele, ca si extremele, chiar de in aparenta au aceeasi semnificatie, pot fi incredibil de placute, sau...invers winking
Inca "toate-s vechi si noua-s toate" nu s-a inteles, chiar de s-a spus in limba romana happy).
Multumesc celor care vor face comentarii elevate si demne de premiul Nobel care vor spune: "total 18!"
Si ca P.S. nu exista premiul Nobel pentru matematica. Stie cineva de ce?
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Meerkat si altii spune-mi aici acum.Daca ai fi intr-o tara straina de peste 2 ani si in toti acesti 2 ani ti-ai pierde jobul de n ori ce faci? Continui sa cauti mai departe job poate ramai undeva? sau vii acasa adica inapoi in Romania si incerci in Ro ca poate ai mai mult noroc? Te rog raspunde-mi!
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
P.S. stiu cum este sa fii afara, si,paradoxal, sa fii blamata pentru simplu fapt ca esti romanca! incepand de la romanii tai care te judeca, pana la ambasadorul pe care l-am facut tigan borat si mincinos in public, la ambasada, in fata a 200 de oameni.
Sfat: nu tine conta de parerea nimanui care nu a mers pe drumul tau! Sunt doar neaveniti si ranchiunosi, si nnu ai nevoie de astfel de prieteni, crede-ma! Eu puneam o singuar intrebare: stii cum se ciondenseaza rahatul incat sa faci un bici care sa trosneasca? daca nu stii inca, incearca! eu stiu cum winking
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
T89, TU ai ales sa te nasti! Chestia ca s-a rupt prezervativul sau mai stiu eu ce, sunt abureli de 2 lei!
Esti in dilema pentru ca te-ai focalizat pe ceva ce crezi ca stii, dar exista si alte variante! Gandirea de cal, scuza-mi expresia, nu este buna deloc!!!! Exista provocari carora le poti face fata fara sa iti dai seama ca poti si asta; totul este sa loe accepti, si in primul rand, bazandu-te pe ce stii, sa vii cu idei noi. Nu lua ceva bnou ca pe o provocare ci ca pe o schimbare, si atunci multe vor veni de la sine si iti vei dea seama la un momant dat: nu credeam ca pot face asta; de asta fa-le, nu loe despica in 27!
Crede-ma, cea mai buna strategie este sa vezi, sa accepti iodeea: "asta chiar ar merge ca unsa!" winking
Eu asta incerc acum, si nu o lua ca as vrea sa cooptez, ca habar nu am cine esti, si ce poti, si ce vrei. Da, pot sa cer un somon fumee sau un cordon bleu, dar tot ciorba de acasa imi place!
cred ca in esenta totul se rezuma la ceva simplu: eu am! ce fac cu ce am?
Astept un raspuns din partea cuiva sa stiu daca peste 3 ani, daca raman la fel de prost ca acum, voi putea face ceva si pentru altiii; doar ca nu am nici o dorinta de a ramane asa! fara patante, documente sau alte cele, stiu doar ca ideile mele "tampesti" sau revolutionare vor face ceva; si de nu o voi putea face si pentru altii macar familia mea va fi ok winking
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
m-as fi bucurat daca nu ma nasteam.am o dorinta cariera si asta e plina de probleme.nu zic ca sunt extra pro la job dar nici sa imi mearga asa de prost.probabil ca mi se trag pacatele dintr-o viata anterioara.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
scriu despre problemele mele legate de job aici.nimeni dar nimeni de aici nu stie ce este in sufletul meu acum.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu stiu ce job as putea avea sa imi mearga bine.sa am si succes
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
dord cred ca cariera nu am sa am niciodata deoarece sunt cea mai ghinionista persoana care cred ca exista cand vb de cariera.Atata mi-am dorit pana acum si vad ca am doar greutati si ghinioane.Eu imi vad de treaba, muncesc si sunt motivata dar cred ca cineva de sus nu ma prea iubeste din moment ce imi merge prost la job.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gandire evreiasca: cum duci o femeie la dementa?
Ii dai multi bani si inchizi toate magazinele!
Trecand peste asta, multe lucruri se intampla cu un scop; depinde de fiecare ce vrea sa faca mai departe.
Serviciul a devenit un mod de trai, centul vietii tuturor. Serviciu=statut social, bani, dar ca mijloc sau ca scop? Este mai bine sa ai multi bani si sa iti poti permite orice, chiar sa iti "cumperi" un sot sau o sotie, sau sa fie ceva decent dar sa ai lanaga tine pe cineva cu care te poti bucura si de mult, si de putin?
Oare nu se vede ca exista o similaritate intre anii petrecuti la un loc de munca si anii petrecuti langa cineva?
Care este de fapt finalitatea pe care si-o doreste fiecare? cariera sau familie?
Si, sa inchei intr-o nota optimista, unul, dupa o viata de munca, a castigat la loto o suma foarte mare de bani; reporterii: ce veti face cu banii? wc-uri multe! De ce? pai pana acum am vrut doar bani si am ajuns singur, cu multi bani, asa ca mai bine sa faa ceva toata lumea in norocul si in deciziile pe care le-am luat big grin