Regulament
Bloguri

Nightmares

Ok...deci un blog care e destul de naspa.Daca unii dintre voi sunt ceva ah...cum sa zic? da! Sensibili, adica ceva mai timizi.Timizi? nu e corect sa zic happy)
Mai pe scurt pămpălai.Mai bine nu cititi acest blog.Nu e pentru voi.De ce? Cosmaruri! Adica ce visam -urat-.

Scurta descriere: Coşmarurile, la fel ca toate celelalte vise, au loc în faza de somn REM (rapid eye movement). În funcţie de cât de mult dormiţi, corpul dumneavoastră trece prin 4-6 cicluri într-o noapte, iar faza REM devine mai lungă de la un ciclu la altul. Majoritatea coşmarurilor au loc în ultima treime a somnului dintr-o noapte. sursa descopera.ro

Cosmarurile cum ziceam sunt naspa.Urate adica pur si simplu sunt cosmaruri.Ne putem trezi noaptea din cauza lor.

Daca cineva vrea sa scrie ce cosmaruri poate scrie aici.Credeti ca au o relevanta cosmarurile?

Va dau o tema daca chiar vreti sa stiti care sunt cosmarurile "adevarate". Sleep Paralysis.Asta va trebui sa cautati singuri pe net. winking
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Da6996

  • Publicat Acum peste 2 luni
Addmaria...repeta,te rog...m-ai bulversat happy)
matrimoniale - membru fara poza

Da6996

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si eu am avut un cosmar: se facea ca munceam in weekend! happy)
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Este in obisnuinta umana de a trata efectele, nu cauza. Cosmarurile, opinia mea, sunt e minim 2 feluri. In primul rand sunt situatii la care persoana nu poate gasi solutii, si de aici cosmarul. Omul, daca nu are repere intra in panica. Omul fara repere este mort! de aici s-a nascut religia. Nu credeti? spuneti-mi care sunt conditiile pe Gliese!
Sunt unele persoane care isi asuma riscul de a cauta; ei sunt deschizatorii de drumuri; din curiozitate, din inconstienta, din dorinta de a se face remarcati fac unele lucruri. Nu ma refer la cei care fac bunge jumping fara coarda ca ei sunt doar complet nemultumiti de ce au.
O alta categorie sunt cei care au trait realmente cosmarurile, si nu ma gandesc la parodiile de groaza gen Cosmarul din Elm street - Cosmarul de pe strada ulmului - ci ma refer la cei care au trait unele experiente, mai mult sau mai putin credibile, dar care au fost cu adevarat afectati. Cati dintre cei de pe aici ar rade de cei care ar spune prin ce au trecut? 99%
Dar mai e o vorba veche: de ras nu se moare, dar te ajunge! sa vedem atunci, scepticii ce vor trece prin atare experiente daca, si ce vor spune.
Am intrat pe site accidental, din dorinta de a da un sfat; un psiholog mi-ar spune ca am o problema cu sentimentul de a ma face util. Asa sa fie, sau este doar o supozitie bazata pe teorii ce stim si le agreem pana acum?
Inrebeti pe oricine: esti intr-um loc nou! spune-mi ce vezi, ce auzi, ce simti! veti fi surprunsi ca...nu vor fi raspunsuri.
Varianta 2: ai de facut un tabel excel in care sa treci 10 produse alimentare pentru calculul unor parametri. Aveti 20 de secunde winking
Varianta 3: o firma are 10 angajati; trebuie sa stabiliti ce salariu are fiecare avand in vedere ca salariul minim nu poate depasi 4000 de lei net dar nu poate fi mai mic de salariul minim pe economie, sa faceti o formula de calcul a impozitului, a deducerilor personala si a salariu net. Aveti 20 de secunde pentru a da nume diferite angajatilor.