Regulament
Bloguri

O zi de Luni

Vreau sa vorbesc de Luni.E prima zi din saptamana, cea mai urata din partea mea.Stii cum e vorba nici iarba nu creste luni.Vineri e opusul.Dupa ce pleci de la servici parca ai pleca in vacanta in Hawai.
Sa revin la luni. La ziua aia naspa.
Ora 7 dimineata imi suna ceasul Riiing-Ring.happy)))) La ora 8:30 tre sa fiu la firma.
Mi-am pus cea mai urata melodie de la telefon sa sune dimineata happy))
Ma trezesc , parul imi atarna in toate partiile, de abia mi se deschid ochii si fug repede la masina cafea din bucatarie pun cafea in filtru si pe urma ma mai uit o data la ceas sa vad cum stau cu timpul.Am mai patit sa nu imi sune ceasul-alarma decat aproape de 9 si daaa a fost aiurea la job.Cred ca si asta a fost un motiv de mi-am pierdut acel job atunci.Vine "procesul" imbracare si aranjarea parului etc care asta imi "mananca" cam 20 de minute dimineata dar pentru mine e un timp record cand timpul e asa de "pretios" de dimineata si trece asa de repede.La servici cateodata e invers parca timpul e un melc.
Imi beau cafeaua si pe urma merg la masina din parcare si am "zburat" spre servici.
Pe urma urmeaza munca birou si munca "teren" cand sunt programari face-to-face cu clienti.Trebuie un "big smile" prin care trebuie sa argumentezi si sa le demostrezi ca da de la tine sunt cele mai bune oferte.Cateodata marketing si vanzarile e o munca destul de placuta dar uneori daca nu te incadrezi in acel target urmeaza o serie de 'bla-bla de la Chef care vrea profit.Ora 12 pauza,30 minute.Apoi daca dam timpu in fata ajungem la ora 15:30 in care e plecarea de la servici.Uneori trebuie sa stau ceva mai mult la servici daca anumite treburi nu sunt inca clarificate.Sau in cel mai rau caz Überstunden in weekend.Dupa servici merg la restaurant deja sunt o clienta fidela si ma cunosc ce am de gand sa comand.Apoi mici cuparaturi la mall big grin Doar e luni.Ajung acasa si pe urma jogging sau ceva "heavy duties " la sala.

PS Cum am cativa hateri aici nu voi scrie absolut nimic de viata sentimentala/privata, nici nu am motiv sa fac public pentru nimeni de aici,doar strict de munca, de job.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

pleistoros

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ingratilor! De ce blamati ziua de Luni? Ar trebui sa ii ridicati statuie, sa o slaviti! Datorita faptului ca ea exista, savuram pe celelalte 6 si le asteptam cu drag. Daca ziua de Luni ar disparea, si am incepe direct cu Marti iar saptamana ar avea numai 6 zile? Daca urmatoarele sa dispara ar fi Sambata, sau Duminica? Si acum, daca v-am trezit procesele de constiinta, 1..2..3.. si: Lunea noastra cea de toate zilele/ Da-ne-o noua astazi.... ( ironic, nu sunt dezaxat happy)))) ).
matrimoniale - membru fara poza

vissaje

  • Publicat Acum peste 2 luni
cred ca ti s-a stricat contorul de vizualizari !!!! Ai grija ca strici site-ul cu ziua de luni ...Nu stiu ce sa zic legat de ziua de luni ...daca incepeam marti serviciul atunci marti era ziua in care nu creste iarba, poate e doar mai greu sa turam motoarele dupa un pic de repaus, dar daca te intorci luni la locul unde iti place sa muncesti, unde muncesti pentru tine privesti deja cu alti ochi ziua de luni (vorbesc din perspectiva omului de afaceri , cel care astepta noi venituri in buzunarul lui)... Una peste alta poate fi si frumoasa si urata ,depinde cu ce ochi o privim , de starea de spirit si de nivelul de oboseala din corpul nostru !!!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stresul in doze mici? probabil sa ne mentina neuronii activi happy)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai ma gandeam ca daca ar fi fost de exemplu cateva milioane de euro la mine in cont nu cred ca as mai avut stres si nu as mai fi "gustat" din stresul cu jobul etc happy)
Si treaba cu jobul cred ca are importanta in viata.Castigi cel putin experienta, cunosti oameni, personalitati.Si Donkey cand vei avea nepoti vei avea ce povesti sa le zici ca seful tau te-a pus sa dai jos zapada de pe o hala care abia statea pe picioare happy))
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
sufletmare, se admite.Mie oarecum imi convine deoarece cand se strang suficiente ore pot sa am liber o zi.
Iar in weekend pentru 2 ore asta doar in cazuri extreme dar au fost . am primit 30 euro/ora.

Si daca nu iti vei schimba tonul fata de mine vei fi blocat ca amicul tau barbatsimplu.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rubin imi plac comentariile tale happy
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asadar, mai e si cate o duminica libera inainte de luni, nu?
Eu ma bucur ca va veni primavara...
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Desigur. Doar n-o sa stati numai in levitatii! olling on the floor Reveliatiile sunt toate de scurta durata, caci altfel nu s-ar numi asa, nu?
Ma bucur ca ai simtul umorului, mgm happy
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, da, te-ai scos, mgm, ... in functie de... ce 'scoti" winking Poate trebuie sa te sfatuiesti cu Donkey! olling on the floor
(Daca te simti deranjat de gluma, te rog sa-mi spui si sterg.)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da corect Silver.In viata sunt tot felul de etape ca de exemplu nu poti ajunge la facultate fara liceu happy
mgm , asta caut si eu.Nici eu nu as mai muncii deloc.Poate ai tu noroc mai mult.Bafta