Regulament
Bloguri

Salon-Coafor

Cred ca toata lumea in ziua de azi merge la coafor.Nu cred ca sunt persoane care se tund acasa etc.
In Romania de regula sunt multe saloane hairstyle, coafor in care poti sa iti vopsesti parul si sa alegi diferite tipuri de hairstyle.Un salon care imi place in Cluj e Fistiq.Acolo chiar daca preturile sunt cateodata destul de piperate ,pleci cu o multumire ca a iesit cum iti place tie.Cum ziceam preturile variaza de depinde ce anume vrei.Manichiura, epilare sau un simplu retus la par.
In Germania treaba cu saloanele de coafura e cam la fel.Trebuie tatonat terenul unde esti cel mai multumita.Si in DE preturile pot ajunge la peste 50 euro daca vrei ceva mai complex.Intotdeauna mi-a placut sa "testez" saloanele ca apoi sa raman la cel care ma multumeste cel mai mult.

Ca un apropo in Romania asa per general oarecum ma distreaza ca vad ce multa "activitate " are justitia ca in cazu Elenei Udrea.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cine nui plac blogurile mele atunci sa treaca mai departe sa nu le citeasca.Daca cineva comenteaza doar sa se afle in treaba ca hăbăucul de Qilinuldejad va fi blocat.Nu am chef sa citesc toate porcariile unora ca bla-bla blogurile mele sunt nu stiu cum.Accept critici dar nu injurii.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Qilinuldejad , copilash esti blocat.Nu iti plac bloagele mele nu le citi.