poza membru
Regulament
Bloguri
Azi vorbesc despre produsele Avon , Oriflame si Rocher.Oriflame cunosc cam de 10 ani.Am primit un parfum.Mirosea bine , tinea destul de mult parfumul.Era un catalog dragut in care puteai si mirosii anumite pagini parfumate sa vezi daca iti plac acele parfumuri.Produsele in rest calitate medie-buna.Nu prea am avut mult de a face cu Oriflame.Ma gandesc cand merg iarasi in Romania sa fac rost de un catalog nou de la Oriflame.
Avon! Produse Made in Poland.Sau cel putin asa scrie pe toate.Toate parfumurile miros cam la fel.Sunt destul de artificiale.Produsele cosmetice better not to use! Sunt absolut garbage!
Yves Rocher este The Best din cele 3 firme.Sunt Made in France.Poate e si efectul placebo dar produsele lor chiar imi plac.Sunt mai scumpe decat Avon sau Oriflame dar se vede o calitate mult mai buna.In plus daca cumperi peste 45 de lei primesti un cadou , daca depasesti 100 sau 200 lei ai un alt cadou la alegere.Aici in Germania nu m-am mai intalnit cu cele 3 firme in magazine , doar pe Amazon.de as putea sa le comand daca asta vreau.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

povestind_dragostea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Yves Rocher nu mai este de calitate nici macar la mama lui, adica in Franta (are in Paris un magazin de prezentare chiar pe bulevardul Champs Elisee); dar cele cumparate acolo sunt mai bune decat acelasi produs laudat si luat din catalogul romanesc. Sunt Stan Patitu' cu toate marcile enumerate in blog. Sunt de acord cu comentariul de mai sus, sunt prea saraca sa iau ieftinaturi. De curand am facut cunostinta cu L'Occitane, produsele cu unt sau ulei de shea (karite) sunt nemaipomenite; eu le-am primit de la mama lor, dar sunt sigura ca se gasesc si la noi in tara. Ani de zile am cumparat si eu ce se vindea prin sistemul MLM, acum ma pretuiesc mai mult. A venit timpul big grin
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rubin Multumesc! La multi ani tie, familiei tale , sanatate multa happy
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cele rele sa se spele,
Cele bune, sa se-adune!

La multi ani, Alina! happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iar la categoria detergenti rufe ca sa nu mai deschid alt topic mi-a placut si inca imi place si aici in Germania Ariel.Era cel cu miros Mountain Spring.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pana la urma sunt produse cosmetice pentru toate buzunarele.