Regulament
Bloguri

Vacanta Egipt

Egipt... doar cand auzi acest cuvant prima data iti vine ideea de piramide.Faraoni, mumii etc....
In urma cu cativa ani am fost in Egipt.Biletul dus- intors cu cazare all inclusive a fost aproximativ 800 euro.1 saptamana la Marea Rosie.Am plecat cu avionul din Cluj vara, fiind o temperatura calduroasa de vara.Am zburat aproximativ 2 ore cu avionul pana in Egipt.In momentul in care am pasit pe scarile din avion in timp ce coboram am simtit o caldura care parca imi ardea plamanii.Era o temperatura extrem de fierbinte.De la aeroport pana la hotel transferul s-a efectuat cu autocarul. Steigenberger Hotel a fost hotelul in care ne-am cazat.Doar denumirea o are germana in rest designul oriental si personalul au fost firesc egipteni.Mancarea buna , oameni prietenosi ne-au facut sa ne simtim ca niste persoane regale.Plaja privata , curata cu loc unde vroiai puteai sa iti asterni prosopul sau scaunul.In Egipt daca nu am apucat sa va spun , e o moda sa dai bacsis.
Marea Rosie absolut de vis.Super curata in care se putea vedea micul regat acvatic.Doar niste mici pesti ne pai ciupeau de picior daca ii deranjai in ambientul lor marin.
Luxor: O optiune pe care noi nu am ratat-o a fost sa vizitam Valea Regilor.
Cairo: Muzeul din Cairo gazduieste multe relicve din vremea faraonilor, pozatul fiind absolut interzis.
PiramideleȘ: Se afla chiar la marginea orasului.Tot timpul inainte de vacanta am crezut ca se afla in desert.
Sa revenim la Hotel si El Gouna.In apropiere de hotel se afla Down Town.Asa se numeste locatia din apropierea hotelului.Locul unde se afla magazine moderne cu suveniruri si nu numai.Cluburi, restaurante cu personal super friendly.
Ok...toate astea au fost acum cativa ani.In prezent Egiptul e macinat de revolutie care se parca ca nu se mai termina.Ma bucur ca am putut vizita Egiptul un loc de vis.Daca m-as mai intoarce? Nu cred.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
barbat nu am mai zis dar cand am mers spre Luxor cu autocarele, astea in numar cred ca erau peste 60, nu exagerez deloc, se mergea prin tot felu de filtre.Si toata coloana de autocare era super pazita de soldati deci nu a fost nimeni de capu sau in Egipt.Era totul super organizat.Ce am ratat a fost cu jeep-urile prin desert si vizitat tuaregii sau cam naiba le zice la triburile alea din desert.60 de autocare erau super pline cu turistii de la toate hotelurile din zona.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
barbat eu am fost la aprox 30 km de acolo. El Gouna
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
La ei era ceva mai exagerata treaba cu bacsis-ul decat la noi!
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
In cinstea lui Gerula, un dac veritabil !! olling on the floor olling on the floor

http://youtube.com/watch?v=RQRisJHPkmI
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
La noi in Romania, n-avem obiceiuri din astea, cu bacsisuri, atentii......nici popa nu se mai uita la 10 lei !!