floria.ro
femeie fara poza

deborah84

Varsta:
39 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Daca nu puneti poza ... macar i fb sa aveti...;.caut doar persoane cu orientare si principii spirituale solide ..eventual crestine!!...chiar daca o fi rare..si pe cale de disparitie !! ..
Oamenii sunt de 2 feluri:..1-cei loviti de soarta mereu ..cu necazuri si se agata de dumnezeu cu disperare..ca unica solutie de salvare; .. 2- cei care cred ca sunt bine..in lumea aceasta ..desi traiesc in pacat ..au realizari in diverse planuri . ...si inoata fericiti de viata lor ; i nu il cauta pe dumnezeu .fiindca nu e urgenta pentru ei !!...ei sufera de orgoliu..sau mandrie, sunt lacomi dupa avere sau bani si le considera prioritare ,se pierd in activitati diverse care sa le consume timpul , sunt pierduti in iluzie, ..isi fac pasiuni care nu au legatura cu menirea lor in aceasta viata ;...altii sunt .sunt egoisti ..invidiosi ..etc ..divinitatea a trimis ..si va trimite vremuri de prigoana in anii care urmeaza !!- tony berbece

****://m.youtube.com/watch?v=rZv vxGSFvTE&feature=share

un om matur si trezit cauta sa inteleaga care-i treaba cu religia si sensul ei! Nu iei totul de-a gata, iti faci munca singur de descoperire, si odata ce intelegi esenta, totul se limpezeste! Sa nu mai judecam ce nu stapanim! Multi nu pricep ca Iubirea asta vine la pachet cu responsabilitatea, cu sacrificiul de sine, toti o vad ca pe o floricica.. nu nu este! Iubirea este pentru oamenii puternici!!
femeie fara poza

Mimi2

Varsta:
38 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Cu defecte si calitati...........in cautarea sufletului pereche