Regulament
Bloguri

Crăciun Fericit!!

M-am trezit, mi-am făcut o cafea, vin să-mi fac plinul cu informații despre cunoscuți și prostii media pentru că știrile serioase sunt mai rare decât borcanele cu unicorni și-mi aduc aminte de site-ul asta. Dau o căutare că poate apare și vreo bunăciune din asta de merită să o scoți la un cico cu niște gogoși pentru „una mică”. Aleg doar limită de greutate pentru că sunt porc și misogin și dacă îmi plăcea sexul cu chestii cat patul îmi dezvoltam un fetiş pentru plapumă. Nimic interesant pe acolo așa că m-am decis să scriu o țâră.

În primul rând văd că lumea a deviat muuuult pe lângă subiectele normale pe bloguri... nu doar pentru un site de matrimoniale ci la modul general. N-am auzit în viața mea un cuplu care să spună „Ne-am cunoscut pe un blog pe matrimoniale unde el a postat despre o știre imbecilă din Franța și am fost cucerită instant de aluzia că poate să fie inteligent” sau că ea a postat cel mai interesant punct de vedere despre romantism și el a descoperit instant latura lui feminină care bătea la ușa timid de la prima erecție. Așa că vă recomand o schimbare: Behăiți mai mult despre cere și ofertă. Ca la piața... Femeie frumoasă, intelectuală și independentă vreau 100kg bărbat bine, gospodar, agil, abil și agreabil... șansele de a iți alunga singurătatea cu alte degete decât ale tale cresc exponențial. Niciodată o erecție nu a fost provocată de „Pe malurile azure, Bibi culegea mure”

Îmi place că ocazional mai dau de „bloguri” scrise de Zeiţele site-ului care luptă fără să știe pentru imaginea pozitivă a sexului frumos și la fel de puțini zei, sexperți și omniscienți așa ca mine, dar sunt și ei câțiva pe acolo. Dar să am material de lecturat pentru o cafea trebuie să intru odată la vreo șase luni.
Acestea fiind spuse, am luat decizia să mai vin ocazional în vizită, nu vă uit, dar mai invitați și voi niște amice frumoase și fund epic să-și facă cont, că vine vara și cum trece porcăria de Valăntains Dei și cele asociate mă pună pe agățat, cine știe, dacă nu ești urâtă, poate tu ești norocoasa care exact ca toate cele din urma ta o să mă schimbe!

La mulț an!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii