Regulament
Bloguri

Sweet novemeber

Niciodată n-am înțeles de ce lumea tânjește pentru eternitate. În primul rând totul o să devină insipid, lucrurile pe care acum le-am aprecia dacă am avea ceva în cap, raportate la eternitate devin nimicuri. De exemplu, omul e făcut sa trăiască prin stări afective, emoții, să-și formeze amintiri plăcute și mai puțin plăcute.

Mie îmi place dragostea finită, care izbucnește repede în flăcări puternice și dispare când nu mai e nimic să o întrețină. Ai întâlnit o tipă, e magică, plină de mister, frumoasă, o duci la muzee, în parcuri, o plimbi în cele mai frumoase locuri, o săruţi peste tot, o faci să-ți simtă gustul la fiecare pas, să-ți miroasă parfumul cu fiecare amintire și când începe declinul să pleci înainte să comenteze că tu ești cel care te-ai schimbat, că ești un porc și că nu faci nimic pentru ea! Asta după ce a uitat că magia a venit de la sticla de vin băută pe capota, de la cum și-a aruncat hainele lângă mașină și a sărit goală în lac, că magia vine și dispare odată cu femeia, vine când e ea, naturală și fericită, dispare când devine profesoară și vrea să te schimbe, poate să-ți toarne și un Junior sau doi... să-ți explice ea cum că e vremea, cum că-i nașpa să ieși cu băieții la bere, mai frumos e să ieși cu fetele ei la Frappe-uri, unde te etalează și prezintă aproape la fel cum faci tu cu mașina nouă la prieteni...

- Uite și consumă puțin, dar are 200 cai, totul electronic, pornirea motorului din telecomandă, o iubesc mai mult ca pe Monica!

Doar că ea spune așa:

- Fată, stă cu mine mereu, a mutat mobila în casă cum îmi place mie, am redecorat apartamentul lui cum îmi place mie, nu iese la bere, îmi aduce flori și vin, e romantic în fiecare seară, cred că o să-l încerc cu „Sunt gravidă” să văd dacă-l înhaț.

Doar că suntem o specie aparte, rară, sălbatică și mai inteligentă decât foștii tăi. Noi știm de anticoncepționale, prezervative, noi știm că dai jos măștile după mai mult timp, nu la prima întâlnire, noi știm că îți place să crezi că ai controlul, noi știm să aducem flori dar și să-ți tragem palme la c*r, știm că îți place să-ți să-ți aducem micul dejun la pat doar în șorț și să te urcăm pe mașina de spălat pentru „una mică”, știm că vrei părerea noastră despre geanta aia la reducere doar la mișto, că tot o cumperi orice am spune, știm și că îți place când prietenele tale îşi mușcă buzele când te lauzi cu noi, știm pentru că nu suntem proști, suntem atenți și știm că tu foloseşti toate prosoapele din baie să dai vina pe noi... doar că ai uitat.

Ne plac femeile, le iubim pe toate, magice, interesante, frumoase, unice, au zâmbetul molipsitor, supărările contagioase, talentul să te facă să uiți de o realitate pentru alta, să-ți modifice busola morală în orice direcție, dar nu mai încercați să ne schimbați... că-i o prostie!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa cante lautarii, Ame! The best of. winking

Auzi, io n-am pohtit la postu' ista. A navalit din inalturi. Era sa crap de ras!

Culmea-culmilor posibile! (Ca doar de-acolo s-a rostogolit). Cum s-o fi nimerit taman la Simplu-n casa? olling on the floor Ar trebui sa se lase de rime, ca daca o tine tot asa, va fi intronat ZAN!

Ala de la Transilvania e nimica toata! L-as imagina pe Simplu orisicum, da' cu fustita, nu! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
pentru ca "e" multe femei fac o exceptie azi si o sa fiu un dulce si va kiss pe toate... Alessa primeste si inghetata ca nu-mi place sa nu aiba poftele implinite :-P

Cybele...asta-i defectul meu... sunt usor distrat de orice si plec de la ceva termin altceva... important e sa iasa ceva care sa starneasca macar o discutie.

Hai seara placuta!
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sorry, Cybele! Eu sunt de serviciu la farmece. olling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Plin de farmec ca intotdeauna happy
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ma bucura invazia de bloggeri pe matri, vad ca e ceva viata si distractie ... asa, cat e loc printre poezii cu miros de vara expirata big grin ... inclusiv cunostinte vechi, neschimbate -n'est ce pas malikR?
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
De exemplu, primul paragraf este excelent!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy) ema... vezi ca-i una dupa masina de spalat tongue

@ame... promit sa vin cu luceafarul partea 2 ! dar acum imi e lene