Regulament
Bloguri

Afară plouă

Azi vorbim despre un subiect de multe ori privit cu teamă mistică, la fel ca și ploaia, fulgerul, tunetul sau uraganele. Iar acest subiect, de multe ori tabu, este un lucru cu greu înțeles de mintea masculului de rând. Omul obișnuit are nevoie de un expert ca să le înțeleagă. Un expert ca mine. Astăzi vorbim despre miturile ce învăluiesc aceste creaturi cu ţâţe.

1. Femeia are mai multe perechi de craci – FALS!

În ciuda faptului că sunt mândre posesoare a mai multor sisteme de încălțăminte care au rolul să scoată fundul în evidență, să accentueze bălăngăneala ţâţelor și să-i țină coafura, dar mitul că au cantitatea industrială de încălțări nu este pornit de la faptul că au mai multe perechi de picioare sau un confort sporit, ci pentru că există reduceri fictive, iar o femeie nu a fost pregătită de mama natură să refuze o reducere.

2. Femeia nu crede că soarele răsare și apune din fundul ei – FALS!

Nu există femeie pe planeta noastră sau pe orice altă planetă care să nu aibă impresia că totul începe și se termină cu ea. Așa vrea ea să fie, așa este, doar că este valabil numai și numai pentru ea, mereu au existat bărbați care să fie sătuli de o anumită femeie, mereu viețuitoarele și-au văzut de rostul lor și după ce aceasta a trecut într-o formă superioară cu un rol aparte (nu vorbesc doar de îngrășământ)
Cheia către inima unei femei este să te transformi în lista ei imaginară cu ce vrea de la un bărbat – FALS
Chiar dacă tu bărbat ești într-o pasă proastă și ajungi să faci și să spui orice pentru o partidă de sex, nu o să-i transmiţi decât că poate ești suportabil de capabil să-i asiguri un trai decent și poate că ești material de însurat să nu mai fie și ea singură. E doar un test al lor să vadă dacă ești suficient de prost să faci tot felul de chestii în locul lor. Dacă da, cine știe, poate ești și dispus să le crești și copiii și să crezi că-s ai tăi, deși cam seamănă cu mine.

3. Femeia vrea să fie plimbată-n ploaie, să-i cânți sonate la balcon și să primească buchete de salată. – FALS!

Cele mai multe vor asta pentru că nu mulți le oferă minimum necesar pentru o stare de bine generală. Un orgasm. Majoritatea după orgasm își lasă bărbatul să facă orice vrea el. Somn, să râgâie cu băieţii în telefon, să iasă la bere, să își bată cuie-n aparatele electronice de prin casă de dragul ingineriei ș.a.m.d.

4. Femeia poartă decolteu să-i admiri masterul și licențele – FALS!

Indiferent de cât pretinde ea că-i de inteligentă, e plictisită să-i tot spună maimuțele „Wow ce deșteaptă ești, muuuuuult mai specială ca restul exact ca tine”. Ea vrea să-i vezi decolteul, că cu atât își atrage partenerul, că ea nu vrea amic și camarad de luptă, vrea un partener care să-i rupă chiloțeii și să-i tragă palme la c*r, bărbați care să o scoată la film și tiramisu toate au câte 100.

Uimitor, azi am deschis faisbucul și nu m-am așteptat ca toate femeile să pună status că plouă! Le-am mulţumit, nu doar pentru că eu n-am ferestre acasă, ci și pentru că nu obișnuiesc să ies niciodată din peștera mea. Am un spiriduș care îmi lasă mâncare și apă la ușă.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
tu ori nu intelegi engleza, ori romana... dar un lucru e cert... ai inteligenta lui Zorel (nume fictiv pentru un caine prost)
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ioane... cum sa-ti explic eu... daca sunt prost, sunt prost, daca nu stiu ceva, nu stiu... io-s simplu de fel. Daca te contrazic unde cred ca esti total pe langa subiect este pentru simplu' fapt ca am vazut la viata mea suficiente documentare pe aceste teme, am citit suficiente articole si am purtat discutii pe aceste teme cu persoane care sunt muuult mai pregatite decat minunatul eu (eg. ingineri, biochimisti, fizicieni, chimisti, medici etc. la bere) si dezbateri (disponibile online si pentru tine)

https://youtube.com/watch?v=GpooaD3cCE8

Pentru ca devine foarte plictisitoare discutia cu tine... iti sugerez sa citesti ce "ai sustinut" tu initial, cum ai mers pe aratura in urmatoarele raspunsuri si apoi sa vezi ca eu doar ti-am contrazis "ideea" si atat. E normal sa gresesti, esti om. Sa ai un weekend placut happy

PS- Eu nu iti recomand posturile alea, sunt limitate (stiintific vorbind, spiritual caut dezvoltare in alta parte decat la televizor)
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Al3ssa Buna kiss in cazul asta stiu de ce mereu revin la a VIII-a minune mereu, iar si iar si iar tongue
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@kadin, seara buna kiss

@Ioane, stimate Ioane, nici eu nu m-am referit "doar la alea fiziologice". De unde stii ca nu au constiinta de sine?? Ce consideri tu ca inseamna "constiinta de sine"? Iti garantez si pun ramasag o lada de bere ca-i nevoie de muuuuuult mai mult decat o replica intr-un mediu virtual sa-mi atinga emotiile happy desi poate ca raspunsul meu a fost interpretat"agresiv" sau "vulgar" (desi statistic vorbind, persoanele vulgare sunt de nenumarate ori mai sincere decat cele care o fac doar la nervi, in fine e alt subiect asta) nu a fost. Am subliniat si argumentat de ce nu consider replica ta... pertinenta.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
si maimutele au nevoi fundamentale, pestele la fel, rama la fel... esti la fel si cu ei? Tu esti suficient de naiv (sa nu spun altfel) incat sa crezi asta cu reducerile? Eu nu ma cred buricul pamantului, eu sunt! Fara mine si acum erati biciuiti sa construiti piramide!

Nu-s cu nimic mai indulgent dupa o felatie, sunt la fel de categoric doar ca am zambetul pe mutra.
Ala care merge la sala sa-si etaleze pieptul ras si sa-si onduleze ce naiba isi onduleaza are o denumire... eu ii spun femeie! Nu suntem la fel sub nici o forma, nici macar gemenii identici nu-s la fel, okay? Nu mai te uita la trinitas, ca face rau la fiere
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
pai... sunt si unii barbati cu tate... aia care au impresia ca asa trebuie sa arate barbatul... (vezi, nu-i bine sa generalizezi) olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Imi e prea lene sa raspund pentru fiecare in parte... asa ca pentru toata lumea: Da
matrimoniale - membru fara poza

EU_siatat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ecce homo !! ...sa fii oare unicul ce a descoperit totusi ,,cheia '' in universul asta pustiu ? happy (recunoaste , nu ai fi aflat in veci ca ploua afara daca femeia...) Pana la urma si habitatul asta in pestera pare a fi benefic .. nu mai sunt femeile o enigma .Poate inchei un pact cu ,,spiriduchele '' ala si-l trimiti ca mesager pe la cei care n-au aflat ca ....afara ploua happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
cat de ironic poti fi! nu cred ca vei gasi ceva sa te multumeasca!