Regulament
Bloguri

Yaaay!

A început campania electorală și sezonul de panică pentru sexzonul cu sărbători consecutive așa că e plin de bucurie pentru bărbații care nu-s doar epici ci au și ceva în cap. La fel cum vara puștoaicele de liceu cumpără din reviste maglavaisuri dubioase să fie și ele trendy fancy așa și apar ofertele pentru bărbații burlaci. Tot ce trebuie să faci este să răsfoiești prin ofertele cu iz fals de maturitate și indiferență al mândrelor care caută să-ți etaleze cât mai mult cv-ul lor plin de abilități, pasiuni și scrisoarea de intenție cum că ea are ceva în plus față de altele (deși bărbaților… dacă nu sunteți doar niște disperați și înțelegeți că nu voi trebuie să demonstrați ceva în fața ei care și-a alimentat greșit orgoliul din cauza onaniștilor care spun orice să fie mai aproape de chiloţeii ei, ci că în măsură egală trebuie să-și aducă raportul dacă visează la o relație, atunci deveniți și voi alegător, nu culegător).

În fine, să o ardem și noi puțin politic, că doar e site matrimonial și nu există sex, pasiune și iubire fără politică! Aici e simplu… dacă a ajuns și Udrea să viseze la președenție și cum n-am ce să votez, o să desenez pe buletinul de vot o maimuță și pun ștampila pe ea… vă recomand să faceți la fel… dacă maimuța mea o să adune suficiente voturi o să avem prima maimuță imaginară din istoria omenirii drept președinte. M-am săturat de maimuțe reale. Deja cel puțin 100 de voturi le-am asigurat. Votați maimuța desenată! (oricum eu plec din țară)

Ieri eram pe autostradă și începe o melodie care nu era chiar respingătoare... dar nu știu cine o cântă, doar că țipa o ****re cu talent pe acolo și suna cam așa: tam ta ta pam *versuri uitate* ta ta ta ta pam *versuri uitate*... dacă recunoaște cineva melodie, rog seriozitate.

https://youtube.com/watch?v=OYjZK_6i37M
https://youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE
https://youtube.com/watch?v=N90M7BXFo_Q

V-am pus și muzică pentru că de mic visam să pun link-uri în postări!

Simt că am uitat ceva, ah... da... citatul motivațional: „Give a man a mask and he’ll become his true self” (sunt uimitor știu)

Eh, uite că m-am plictisit,

I’m outta here.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@SilverDream Buna! Doar o vizita tongue Nu m-am hotarat cat de lunga... doar cateva bloguri imi ajung big grin Seara placuta, revin dupa cina
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@barbatsimplu... ultima fraza e dubioasa. Esti constient ca Maimutescu este speranta pentru un viitor mai bun! In ciuda faptului ca probabil transforma Romania intr-o crescatorie de banane, macar o sa fie o Romanie profitabila si cu banane! Clar Maimutescu o sa oblige natiunea la antibiotice si igina fortata iar Udrea fara sursa zilnica de boli venerice si mizerie o sa dispara precum precum Columbeanca dupa ce si-a facut treaba mosul ala senil cu ea.

@bug.. daca o mai numesti pe aia doamna fara ghilimelele de rigoare... desi e deplasat sa-i spunem si cu ghilimele doamna, o sa-si piarda toata valoarea lucrurile bune spuse de tine si imi iau blogul si plec acas` si hibernez pana la vara!

Boyz... sunt in pana de idei, nu stiu ce sa aleg pentru diseara intre oua kinder, inghetata, caramele, viermi aia din jeleu sau ciocolata ?! viitorul meu e in mainiile voastre!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@vissaje... tu nu stii aia cu "if voting changed anything they would make it illegal"

@bug happy totusi, sper sa votezi cu maimuta!

@barbatsimplu ma bucur

@kat doar unghiul de abordare tongue subiectele sunt omniprezente in ultima perioada.

@Tarantula89 daca nu vorbim de ultima noastra speranta Maimutescu, vorbim degeaba despre politica. Ai auzit corect!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi-ar place sa castige Johannis.Nu zic ca e curat ca perla dar e altceva.M-am saturat de oameni ca Ponta sau Antonescu etc.Johannis e altceva iar simt ca el ar face ceva mai mult ca altii pentru Romania.Nu ii fac propaganda aici sa nu ma intelegeti gresit.

@Amedeux vad ca nu ai mai zis nimic happy) Stii ca am facut putina caterinca de tine deci sper sa nu imi porti pica.
@Attitude am auzit ca imi faci cinste cu un suc si o inghetata.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@bug 1. Merci. 2. Pai Maimutescu!

@Amedeux Sunt prea nemuritor, doar o vizita scurta sa mai anim... ceva pe aici, nu-mi vine nici o idee buna

@Tarantula89 mereu am fost o carte deschisa pentru tine!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sau poate lui Amedeux ii plac de Oana Roman sau Teo Trandafir happy)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred ca pe Amedeux l-am atins la punctu sensibil cu Udrea happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
pe cat facem pariu ca Attitude si Amedeux o voteaza pe Udrea? happy)