Regulament
Bloguri
https://youtube.com/watch?v=0lI_YSFjhgY

https://youtube.com/watch?v=OstvvP8QuxQ

https://youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU

https://youtube.com/watch?v=eLoQteiJNOU

Până la urmă nu contează așa mult cât câștigi în domeniul sanitar și n-am crezut că o să cred asta până la primul mulțumesc sincer. În plus ai și avantaje, ocazional primești și un bilețel de la o micuță care în care vrea să afle dacă ești disponibil „să ești iubitul ei” ca ea nu are și tocmai trece în clasa a IV-a... cel puțin până te-ai săturat de țara asta și pleci într-un loc decent, pe un salariu „regește” dacă comparam cu ce avem noi aici și cu puțin talent ești om liniștit.

În fine, azi am descoperit împreună cu niște amici că mai corect atunci când vorbim de mașini să exprimăm viteza maximă în kilograme/oră... măcar așa de bun simț să nu mai belească toate pițipoancele de la masa de alături că poate deși sunt proaste și acum toate pi**ele cred că sunt altceva decât secretare supra calificate că au terminat și ele SNSPA-ul... un bărbat e interesat de diploma ta la fel de mult cum e interesat și să-ți cunoască mama. În caz că ești genul ăsta de femeie o să spun și direct: DELOC!

Cum există și bărbați mai tonți și au nevoie de ajutor, nu doar femei care trebuie să înțeleagă cele ce urmează o să fie adresate următoarele pentru ambele tabere. Cum nu toți sunt sexperți și omniscienți minotauri o să postez aici GRATUIT rezultatele cercetării făcute de eu și restul cunoscuților pe o perioadă confuză de timp și la o cantitate dubioasă de bere la fiecare întrevedere.

1. Pe lângă sex, bărbații vor și un creier să nu fie rușinați când iau mândra cu ei la ieșeli din cocioabă sau pur și simplu să existe și conversații pe diferite teme (monden, sport, politica etc.) între partidele de sex sau dragoste (depinde de cititoare, noi îl numim oricum sex)

2. Pe lângă sex, bărbații au nevoie și de activități din alea de socializare în oraș cu mai multă lume, cu suc, cu bere și multă pizza (și nu pentru a posta poze pe faisbuc) la care dacă primul criteriu există, crește exponențial șansa să îşi dorească și prezența dvs.

3. Pe lângă sex, bărbații la modul general sunt speriați foarte mult dacă femeia care cu succes reușește să fie încadrată în punctul 1 și 2 începe să solicite activități casnice precum pusul de murături și curățenia generală să fie o rutină de uichiend. Okay, vrei să-i arăți că ești o gospodină desăvârșită? Vino cu un borcan sau două de murături la el și gata, dar nici un amic nu a spus că îl excită mersul la piață pentru borcane, castraveți, babane, gogoșari, pantofi și orice se mai pune iarna la murat.

4. Meh... mi-a trecut cheful.

Închei cu top 5 cele mai importante semne pentru depistarea unui leneș:

1.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii