Regulament
Bloguri

La o tură

Pentru că răcoare, pentru că seară și pentru că am zis să văd ce-i prin cartier... mi-am luat niște amici la o tură... am pus mâna pe o doză de suc și ne-am pornit la drum. Mămici cu cărucioare, țigani cu tatuaje ieftine și urâte, tinere frumoase și urâte... dar ce nu mi-a plăcut niciodată la un bărbat sau la o femeie când ies în oraș... e să iasă-n șlapi și îmbrăcați anapoda... pentru că e urât. În cazul ăsta e vorba de un tip... care a ieșit cu o tipă (comună, nici prea prea și nici prea prea) în orice caz îmbrăcată mai semi elegant de seară și el în șort și șlapi... evident că nu m-am abținut și am comentat în gura mare „Dacă eram femeie îl invitam acasă să se schimbe, că doar eram respectabilă și eu n-am ieșit din casă nearanjată” – ea a zâmbit, el prea prost să înțeleagă ceva a crezut că plouă... adică amice... nu trebuie cine știe ce carte să nu ieși în șlapi și pantaloni scurți dacă femeia ta vine îmbrăcată decent și ai pretenția să umble cu tine prin cartier...nu?!

Valabil și pentru femei... dacă bărbatul vine totuși îmbrăcat altfel decât de plajă sau un fotbal la un grătar... nu-i normal să nu ieși în papucii de casă?! Eu înțeleg scuza aia enervantă că-i ok pentru voi orice pentru că femei... dar totuși...de câte orice merge gargara cu „sunt femeie, e normal?”... n-am nici o problemă cu „Hai să mergem să te încalți și mergem la o plimbare” pentru că dacă ieși în cele mai lălâi haine și în papuci... io nu merg nici la grătar cu tine, pentru că bărbat!

În rest tare plăcută răcoarea asta, bun rău și sucul, sunt puțin ofticat că n-am găsit ce deodorant căutam pentru că închis, dar nu-i bai, mi-am cumpărat înghețată. Ah și mi-a plăcut o tipă care a avut o abordare mișto într-un parc... ceva de genul pot să dau și eu un telefon, am rămas fără credit, eu i-am dat, și-a dat un bip și apoi a întrebat ce să treacă la nume că poate ieșim și noi cândva... awesome Sunday is awesome.

https://youtube.com/watch?v=x2i5Jp7mdMc& … 7mdMc

https://youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY

Seară plăcută tongue
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
morala: primejdia rea trece paza buna!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
In ziua de azi esti mai nonconformist daca nu iesi in slapi si sort happy Nu vorbeste nimeni de patru ace.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nup... doar ca unele persoane vor doar comentarii pozitive si gratuite... in plus e normal sa-i atrag atentia asupra faptului ca-i gresit sa pui virula urmata de "si" ... cel putin asa mi-a spus profa prin generala sau asupra faptului ca am citit doar nonsensuri pe acolo... ca deh... apoi prea stimatul domn a crezut ca spun de frustrari, suparari si/sau alte motive decat ca poate chiar e o simpla parere asupra unui text publicat INCLUSIV la adresa mea... asta e... in ziua de azi trebuie sa fii barbat sa accepti si asa ceva... iar pe aici din pacate pentru femei... lipsesc aproape cu desavarsire barbatii olling on the floor (Sunt si exceptii)

Dar cred ca o sa plec la somn... doar sa-mi gasesc un film bun.
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Greieras, ai plecat la somn ?? Ai facut pozne in curtea lui deceneu, de te-a fugarit ? Las ca-l batem noi ! olling on the floor