Regulament
Bloguri

Nu, nu și iar nu!

N-am apucături de om tembel, adică sunt foarte bun și iert aproape orice… chiar și mămicile care își aduc puradelul la cinema după ora 21 și începe odrasla să urle tot filmul și muma lui stă că-i vacă și nu-i pasă că strică filmul pentru 100 și ceva de persoane… ce fofoloanca ei, e seară de cinema și pentru astea… dar am fost om bun și n-am zis nimic… chiar dacă vreo doi inși i-au zis că-I nesimțită și proastă… dar tot a rămas să-l schimbe în sală, să urle de foame și/sau gălăgie… dar important e că n-am apucături și sunt eu om bun. Pentru că sunt. Ba mai mult de asta, când am ieșit din sală când trăiam aventura asta, amicii și cunoscuții chiar mi-au cumpărat mâncărică de la Ca Fe Ce, aripioare picante (că prietenii știu de ce) și mi-au decernat premiul Centaurul de Aur și Cupidonul Adonis (nu pot să-l spun pe scurt că-I indecent) și am fost felicitat tot drumul spre casă pentru că am fost cuminte și bun. Okay, am stabilit, sunt om bun și cuminte. Mai departe ce?

Păăăi… tot suntem noi pe matrimoniale… îmi fac reclamă… pentru că am început să primesc mai multe mesaje de la bărbați frustrați decât de la femei, trebuie să o fac explicită și am să specific ce îmi place și ce apreciez la o femeie… (pentru că sunt interesat DOAR DE FEMEI, CU VAGIN ȘI SÂNI (Minim doi)

În primul rând să fie majoră sub orice formă… și nu doar 18 ani… minim 23-24 și îmi pare rău să dezamăgesc foarte multe femei… nu urc la mai mult de 35 ani sub nici o formă… adică ce naiba… dacă vreau să fac acte de caritate… o să caut detalii pe Crucea Roșie… sau duc hainele rămase mici la un adăpost pentru sărmani… există șanse ridicol de mici unde dacă depășește perfecțiunea fizică și e un trup divin… o partidă sau un mică n-am să refuz, că doar sunt și gentilom!

Inteligență peste medie, adică pe bune… vreau și eu să fie un pic specială… că așa pocnitori găsești la tot pasul, vrăjeli le-am auzit pe toate, măcar să fie tolerabil timpul petrecut cu ea.

Craci mișto, epilată (total) pentru că odată cu căderea comunismului nu mai el modă blănița sau gulerașul decât să faci bășcălie cu amicii la bere.

Acestea fiind spuse restul vedem noi… important e să înțeleagă bărbații că nu prezintă absolut nici un interes, că nu-mi pasă absolut deloc părerea lor și că nu își cresc cu nimic succesul la femei dacă îmi scriu mesaje mie cum că nu știu nimic despre ce și cum știu ei că-i bine… ieși acas’!

Azi am mâncat caju, miez de caisă și fistic pentru că n-am voie să mai mănânc ciocolată timp de 3 zile, că am pierdut un pariu... am fost bou... n-am crezut că viața poate să fie așa de grea!

Hai că revin după ce îmi săvârșesc pedeapsa... trebuie să văd un film idiot... Hunger Games.... partea a doua...revin oricum destul de repede pentru că o să-l văd cu 150% viteză măcar să râd de vocile alea pițigăiate...

Să am o seară plăcută și voi prin asociere!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floor vesnic recunoscator si te umplu de salutari! Bai prost film Hunger Games asta... a fost nevoie sa revad Law Abiding Citizen doar sa-mi curat retina...