Regulament
Bloguri

Boooooooring!

Bă... să am o dimineață frumoasă! Iar pentru simplu fapt că unele persoane de pe aici chiar au ajuns să fie tolerate de mine... să aibă și ele! Încă nu-s foarte sigur cât chef am azi dar am zis să vă transmit și vouă că e cazul să mai postați un blog pentru că dacă nu am ce să citesc la cafea, pur și simplu n-am să mai tolerez și apoi o să-mi beau cafeaua în altă parte, na!

Azi m-am gândit să fac primii mei pași spre o fire romantică… nu pentru că nu sunt una… dor că să fiu una mai cu moț și în următoarea relație o să încep cu dreptul! De exemplu deja după o lună de relație o să-i trimit primul sms romantic „Nu-mi vine să cred că nu m-am săturat încă de tine!” iar după o mică pauză în care ea este uimită și plină de fericire cât de norocoasă este o să fiu iar spontan și romantic cu o felicitare „De când sunt cu tine am devenit foarte banal, cred că îmi place asta” iar pentru că vreau să-i arăt cât de mult înseamnă pentru mine… o să parcurg toată distanța și cred că după aproape un an de relație pot cu ușurință să-i spun „Te iubesc mai mult decât iubesc o pizza sau mă rog… aproape la fel de mult” – nici nu o să mai știe ce să facă cu așa mult romantism!

Nu prea am avut ce să citesc pe aici așa că m-am plictisit și plec. Later peeps
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@karenina olling on the floor si tu sa ai! Pai nu trimit ca-s zgarcit, am zis si eu asa poate impresionez vreo domnisoara pe aici!

@scriptlance e un inceput ma olling on the floor intai curatenie, apoi gatit pana intr-un final cand o sa-mi pun intrebari de ce e nevoie de o femeie in viata noastra olling on the floor